Zichy Park Hotel

****
Bikács
Zichy Park Hotel**** BikácsZichy Park Hotel**** BikácsZichy Park Hotel**** BikácsZichy Park Hotel**** BikácsZichy Park Hotel**** BikácsZichy Park Hotel**** BikácsZichy Park Hotel**** BikácsZichy Park Hotel**** BikácsZichy Park Hotel**** BikácsZichy Park Hotel**** BikácsZichy Park Hotel**** BikácsZichy Park Hotel**** BikácsZichy Park Hotel**** BikácsZichy Park Hotel**** BikácsZichy Park Hotel**** BikácsZichy Park Hotel**** BikácsZichy Park Hotel**** BikácsZichy Park Hotel**** BikácsZichy Park Hotel**** BikácsZichy Park Hotel**** BikácsZichy Park Hotel**** BikácsZichy Park Hotel**** Bikács

Ajánlatkérés
Kedvencekhez ad
Akciófigyelő
Nyomtatás

A bikácsi Zichy birtokon álló négycsillagos Zichy Park Hotel a szekszárdi dombvidék szívében várja vendégeit. A szálloda friss levegővel, családbarát és wellness szolgáltatásokkal minden igényt kielégít.

Szolgáltatások

A szálloda tizennégy hektáros parkját természetvédelmi terület és vadrezervátum övezi, a vidék hagyományait a főépület szomszédságában lévő parasztudvar őrzi. Az aktív kikapcsolódást kedvelőket salakos teniszpálya, asztali tenisz, kerékpározás, homokos röplabda és füves futball pálya, csónakázás és horgászat, óriás sakk, biliárd, darts, lengőteke és pétanque várja.

Wellness

A Zichy hotel wellness és spa szolgáltatásai, jól kiegészítik a szállodát körülölelő természet által sugárzott nyugalmat. A szálloda a wellness mellett selfness szolgáltatásokat is kínál.

  • élménymedence
  • finn szauna
  • infra szauna
  • Kneipp-taposó
  • sóbarlang
  • fitneszterem

Szobák

A Zichy Park Hotel a főépületében, illetve 4 másik épületében – a rusztikus Parasztudvarban, az Apartmanházban, a Vincellér házban és a Horgászházban – változatos szobatípusokban összesen 110 fő számára biztosít elhelyezést. A légkondicionált szobákban telefon, televízió, minibár, internet-hozzáférés, bőröndtartó és széf is található. A fürdőszobák káddal vagy zuhanyzóval felszereltek. Egyes szobákhoz erkély is tartozik, melyekről a gyönyörű tájra tökéletes kilátás nyílik.

A Parasztudvarban télen cserépkályhák, biztosítják a meleget. Az Aparmanház extra felszerelése a masszázskád és a bide. A Horgászházhoz filagória, bográcsozásra alkalmas terület és haltisztító is tartozik. Berendezése a régi időkre emlékezteti a vendégeket a fa bútorokkal és fa padlózattal, illetve a kézzel készített kemencével.

Rendezvények

A szálloda konferencia- és rendezvénytermei 30-150 fős konferenciák, előadások, megbeszélések, családi események számára ideális helyszínt biztosít.

Rendezvény ajánlatkérés