Fürdővel összekötött szállodák


Közzétéve:
 

Magyarországon van a második legnagyobb felszíni termálvíz-készlet a világon, ez adja hazánk egyik legfőbb turisztikai vonzerejét. A fürdőzéssel, wellness-szel egybekötött pihenések persze nem csak a külföldiek körében népszerűek. Itthon is egyre jobban elterjedt kikapcsolódási forma a wellness központokban vagy gyógyfürdőkben való pihenés.

Gyógyvizeink számos egészségügyi problémára nyújtanak enyhülést, míg a masszázsok, wellness kezelések nemcsak a testi tüneteket enyhítik, de segítenek az ellazulásban, a mentális felfrissülésben is. A fürdőzést még kényelmesebbé és egyszerűbbé teszi, amikor a szállodából közvetlen átjárás van a fürdőbe. Így akár egy szál törölközővel a vállunkon, papucsban is átmehetünk. Segíti a hétköznapi dolgoktól való elszakadást, ha egy hétvégére elvonulunk egy olyan wellness szállodába, ahol még az utcára sem kell kimennünk, ha éppen úgy tartja kedvünk.

Gyula

Hunguest Hotel Erkel - GyulaA hazánk egyik legnagyobb zeneszerzőjéről elnevezett négycsillagos Hunguest Hotel Erkel nemrégiben megújult Harmónia Wellness Központja korszerű wellness szolgáltatásokkal és különféle masszázsokkal segít a vendégeknek az ellazulásban és a feltöltődésben. A szálló vendégei a hotelből közvetlenül átmehetnek a négycsillagos minősítésű Várfürdőbe. A fürdő 5000 m2 vízfelülettel, 19 fedett és szabadtéri medencével büszkélkedik. A különböző gyógy- és élménymedencék mellett egy télen is használható 50 méteres versenyuszoda is a vendégek rendelkezésére áll.

Eger

Hunguest Hotel Flóra - EgerA háromcsillagos Hunguest Hotel Flóra a gyógyvízforrások központjában, az egri strand és az uszoda szomszédságában található. A vendégek a szálloda halljából közvetlenül és díjtalanul mehetnek át az egri termálfürdőbe, ahol gyógy- és termálmedencék, úszómedence, víziváras gyermek élménymedence várja fürdésre vágyókat. Az egri strand fedett élményfürdőjének használata szintén ingyenes a hotel vendégei számára. Mindemellett az egri szálloda saját gyógyászati részleggel is rendelkezik, ahol változatos wellness szolgáltatásokat kínál.

Szeged

Hunguest Hotel Forrás - SzegedA 4 csillag superior kategóriájú Hunguest Hotel Forrás Gyógy- és Wellness Szálloda közvetlen összeköttetésben áll a Napfényfürdő Aquapolis Szeged fürdőkomplexummal. A több mint hatmilliárd forintos beruházással létrejött Napfényfürdő 4000 négyzetméternyi vízfelülettel, gyógyvizes, élmény-, úszó- és gyermekmedencékkel, valamint csúszdákkal szolgálja ki a vendégek igényeit, évszaktól függetlenül. Itt működik Európa leghosszabb, egész évben üzemelő vízi csúszdája: összesen 1000 méter hosszú csúszda, amiből 700 méter hosszú szakasz fedett. A 3000 fő befogadására alkalmas wellness- és élménycentrumot a szálloda vendégei díjtalanul használhatják vendégeskedésük ideje alatt.

Mórahalom

Colosseum Hotel - MórahalomMórahalmon a városközpontban, a Szent Erzsébet Gyógyfürdő közvetlen közelében áll a 4 csillag superior kategóriájú Colosseum Hotel. A dél-alföldi fürdővárosban 1960-ban fúrták az első termálkutat és a városban mára összesen négy minősített gyógyvíz található. A kutak a Pannon őstenger üledékrétegeiből nyerik az alkáli-hidrogénkarbonátos, jódos vizet. Fürdőkúrában kopásos és gyulladásos ízületi, illetve gerincbetegségek, izomreuma, valamint nőgyógyászati megbetegedések kezelésére szolgálnak. A Colosseum Hotel vendégei díjmentesen átjárhatnak a szomszédos Szent Erzsébet Gyógyfürdőbe, ahol 6 gyógyvizes medence mellett 15 egyéb medence, 11 szauna és különböző wellness szolgáltatások gondoskodnak a minden igényt kielégítő wellness élményről.

Budapest

Danubius Hotel Gellért - BudapestA Danubius Hotel Gellért Budapest egyik leghíresebb történelmi szállodája, ahonnan ki sem kell lépnünk ahhoz, hogy élvezhessük a Gellért fürdő regeneráló és gyógyító hatását. A fürdő – melynek épülete önmagában is látványosság – termálvize a Gellérthegy természetes gyógyforrásaiból származik. A víz kifejezetten ajánlott mindazoknak, akik ízületek degeneratív betegségeivel, gerinc megbetegedésekkel, ízületi gyulladásokkal, porckorong-sérülésekkel és -bántalmakkal, érszűkülettel, keringési zavarokkal vagy asztmás, idült hörghurutos panaszokkal küzdenek. A nyitott és fedett uszoda, hullám- és termálfürdő, napozóterasz, szauna és gőzfürdő mellett a szálloda wellness és fitnesz szolgáltatásokat, gyógykezeléseket, szoláriumot, thai masszázst, fodrászatot, kozmetikát kínál. A fürdő szolgáltatásait a Gellért Szálló vendégei kedvezményesen vehetik igénybe.

Ramada Resort & AquaWorld - BudapestA négycsillagos Ramada Resort Budapest szálloda Újpest északi részén, a Megyeri híd pesti hídfőjénél fekszik. A szállodából közvetlen az átjárás a szomszédos Aquaworldbe, Európa egyik legnagyobb vízi vidámparkjába. A nem mindennapi élményekről trópusi hangulatú Angkor-romtemplom, függőhidak, pálmafák, hullámmedence, hegyi patak, 17 bel- és kültéri gyermek- és élménymedence gondoskodik. Ezen kívül 11 különleges csúszda, szörf medence, vízen járó labda, röplabda pálya és kalandpark garantálja az izgalmas kikapcsolódást. A vendégek teljes körű testi-lelki regenerálódása érdekében, 3 szintes, a távol-keleti kultúra ihlette Oriental Spa wellness- és fitneszközpont működik a hotelben. A gyermekek felhőtlen szórakozásáról a gyerekmedence és csúszdák gondoskodnak.

Önnek melyik a kedvenc fürdővel összekötött belföldi szállodája?

Hozzászólások

hozzászólás