Strand Hotel

***
Bogács
Strand Hotel*** BogácsStrand Hotel*** BogácsStrand Hotel*** BogácsStrand Hotel*** BogácsStrand Hotel*** BogácsStrand Hotel*** BogácsStrand Hotel*** BogácsStrand Hotel*** Bogács

Ajánlatkérés
Kedvencekhez ad
Akciófigyelő
Nyomtatás

A Strand Hotel*** Bogács központjában, a gyógyfürdővel egybeépűlve található, az egyetlen ilyen színvonalú szállásadó egység a faluban. Egyben a legnagyobb vonzereje , hogy a szomszédos gyógyfürdőt a szálloda vendégei reggel 6 órától este 22 óráig használhatják, akár egy fürdőköntösben átsétálva.

​A szálloda rendelkezik egy hagyományos és egy önkiszolgáló étteremmel is, amelyet a fürdő vendégei is igénybe vehetnek., ahol vidéki, hagyományosan elkészített ételeket és a környék borvidékeinek borait kínáljuk. Nyáron a fogadó teraszán is lehetőség van az ételek elfogyasztására.Hotelünkben található finn szauna- és fitness terem is, amely várja a regenerálódni és pihenni vágyókat. ​

Szállodánk zárt udvarral is rendelkezik, ahol a Vendégeknek ingyenes a parkolás.

Szobák

A hotelben 23 db 2 ágyas szoba található, amellyeknek nagy része erkélyes. Rendelkezünk továbbá egy egymásba nyíló 2+2 ágyas szobával, amely gyerekes családok vagy baráti társaságok részére kínál kényelmes elhelyezést.

Szállodánk szobái a modern kor ígényei szerint felszereltek, TV, telefon, hűtőszekrény és természetesen külön fűrdőszobákkal is. A Strand Hotel területén és a szobákban ingyenes wifi áll a vendégek rendelkezésére.