Somogy Kertje Üdülőfalu

****
Bonnya
Somogy Kertje Üdülőfalu**** BonnyaSomogy Kertje Üdülőfalu**** BonnyaSomogy Kertje Üdülőfalu**** BonnyaSomogy Kertje Üdülőfalu**** BonnyaSomogy Kertje Üdülőfalu**** BonnyaSomogy Kertje Üdülőfalu**** BonnyaSomogy Kertje Üdülőfalu**** BonnyaSomogy Kertje Üdülőfalu**** BonnyaSomogy Kertje Üdülőfalu**** BonnyaSomogy Kertje Üdülőfalu**** BonnyaSomogy Kertje Üdülőfalu**** Bonnya

Ajánlatkérés
Kedvencekhez ad
Akciófigyelő
Nyomtatás

Bonnyán, egy erdőkkel körülvett kis somogyi zsákfaluban várja vendégeit a négycsillagos Somogy Kertje Üdülőfalu. Az aktív kikapcsolódás és a természet kedvelői számára ideális választás a szálláshely, ahol a szállodai ellátás és a falusi vendéglátás előnyeit kellemesen ötvözik.

Szobák

A Somogy Kertje Üdülőfalu 7 házában összesen 30 szobában nyújt elhelyezést vendégei számára. Ezek többsége a mai kor kényelmének megfelelően felújított régi parasztház, egyedileg berendezett szobákkal, némelyikben még cserépkályha is van. Az üdülőfalu különlegességét az adja, hogy a házak, a jakuzzi, a medence és a szauna ház egymástól és a főépülettől kicsit távolabb helyezkednek el. A legtávolabbi ház a Pusztai ház, a főépülettől mintegy 900 m-re, csendes, nyugodt környezetben áll. A fürdőszobás szobák televízióval, széffel és vízforralóval is fel vannak szerelve.

Rendezvények

A szálláshely egy 200 fős konferenciateremmel és 5 db 20-70 főt befogadó konferencia- illetve tréningteremmel különféle szakmai programok lebonyolítására alkalmas. A terep kiváló outdoor tréningek megtartásához is.

Rendezvény ajánlatkérés