Keszi Panzió

Budakeszi
Keszi Panzió BudakesziKeszi Panzió BudakesziKeszi Panzió BudakesziKeszi Panzió BudakesziKeszi Panzió BudakesziKeszi Panzió BudakesziKeszi Panzió BudakesziKeszi Panzió BudakesziKeszi Panzió BudakesziKeszi Panzió BudakesziKeszi Panzió BudakesziKeszi Panzió BudakesziKeszi Panzió BudakesziKeszi Panzió BudakesziKeszi Panzió BudakesziKeszi Panzió BudakesziKeszi Panzió BudakesziKeszi Panzió BudakesziKeszi Panzió BudakesziKeszi Panzió BudakesziKeszi Panzió BudakesziKeszi Panzió BudakesziKeszi Panzió BudakesziKeszi Panzió BudakesziKeszi Panzió BudakesziKeszi Panzió BudakesziKeszi Panzió BudakesziKeszi Panzió Budakeszi

Ajánlatkérés
Kedvencekhez ad
Akciófigyelő
Nyomtatás

Budapest közelében, de mégis csendes, parkos környezetben, Budakeszi központjában várja vendégeit a háromcsillagos Keszi Panzió.

A szálláshely fővároshoz való közelsége lehetőséget nyújt részt venni a nagyvárosi nyüzsgésben, miközben a csendes környezetben való pihenést is biztosítja. A budakeszi panzió remek kiindulópontja lehet a Budakeszi Vadasparkba vagy a Budai Tájvédelmi Körzetbe tett kirándulásoknak.

Szobák

A Keszi Panzió 2-3-4 ágyas, pótágyazható, fürdőszobás szobákban, illetve 2-4 ágyas családi apartmanokban összesen 24 férőhelyet biztosít vendégei számára. Az apartmanokhoz a háló, a nappali és a fürdőszoba mellett étkező is tartozik konyhasarokkal. A fürdőszobák káddal vagy zuhanyzóval felszereltek, az alapfelszereltséghez a kábel televízió és a WiFi internet-csatlakozási lehetőség is hozzátartozik.