Novotel Budapest Danube

****
Budapest
Novotel Budapest Danube**** BudapestNovotel Budapest Danube**** BudapestNovotel Budapest Danube**** BudapestNovotel Budapest Danube**** BudapestNovotel Budapest Danube**** BudapestNovotel Budapest Danube**** BudapestNovotel Budapest Danube**** BudapestNovotel Budapest Danube**** BudapestNovotel Budapest Danube**** BudapestNovotel Budapest Danube**** BudapestNovotel Budapest Danube**** BudapestNovotel Budapest Danube**** BudapestNovotel Budapest Danube**** BudapestNovotel Budapest Danube**** BudapestNovotel Budapest Danube**** BudapestNovotel Budapest Danube**** BudapestNovotel Budapest Danube**** BudapestNovotel Budapest Danube**** BudapestNovotel Budapest Danube**** BudapestNovotel Budapest Danube**** BudapestNovotel Budapest Danube**** BudapestNovotel Budapest Danube**** BudapestNovotel Budapest Danube**** Budapest

Ajánlatkérés
Kedvencekhez ad
Akciófigyelő
Nyomtatás

A négycsillagos Novotel Budapest Danube szálloda a Parlament látványával várja vendégeit közvetlenül a Duna-parton, a belvárosi látnivalók, valamint a Budai vár közelében.

A Margit híd és a Lánchíd között elhelyezkedő szálloda kiváló kiindulási pont a város nevezetességeinek felfedezéséhez. A legközelebbi metrómegálló 5 perces sétára található, a belváros innen újabb 5 perc alatt elérhető. A Budai Vár már egy kellemes sétával is megközelíthető.

Szolgáltatások

Széleskörű szolgáltatásai teszik a Novotel Danube Hotelt az egyik legkedveltebb Duna-parti szállodává. A barátságos, ugyanakkor modern edzőterem és a szauna korszerű környezetben várja vendégeit. A Dunára néző étterem a nap 24 órájában szolgál fel ételeket. A szálloda saját parkolójában 33 hely áll a vendégek rendelkezésére külön díj ellenében.

Szobák

A Novotel Budapest Danube Hotel 175, a legújabb standard szerint kialakított Novation szobája maximálisan igazodik az utazók igényeihez. A vendégeket ingyenes WiFi, mágneskártyás ajtózár, íróasztal, szobai széf, hajszárító, egyénileg szabályozható légkondicionáló, LCD TV, fizetős csatornák, ergonomikus bútorok, különválasztott fürdő és toalett, valamint kávé és tea bekészítés várja. A legtöbb szoba lenyűgöző kilátást nyújt a Dunára és a Parlamentre. Az egész hotel akadálymentesített, valamint 3 szoba kimondottan a mozgássérült vendégek igényeinek megfelelően lett kialakítva.

Rendezvények

A Novotel Budapest Danube ideális helyszínt biztosít kis és közepes méretű rendezvényeknek. Az összesen 150 fő befogadására képes 3 légkondicionált különterem összenyitható, így rugalmasan igazodik az esemény nagyságához és igényeihez. Az itt megrendezett konferenciák résztvevőit segíti a bluetooth nyomtató és a digitális fotó printer, valamint az egész szállodában elérhető ingyenes WiFi.

Rendezvény ajánlatkérés

Hasonló szállások