Szőnyi Hotel

***
Budapest
Szőnyi Hotel*** BudapestSzőnyi Hotel*** BudapestSzőnyi Hotel*** BudapestSzőnyi Hotel*** BudapestSzőnyi Hotel*** BudapestSzőnyi Hotel*** BudapestSzőnyi Hotel*** BudapestSzőnyi Hotel*** BudapestSzőnyi Hotel*** BudapestSzőnyi Hotel*** BudapestSzőnyi Hotel*** BudapestSzőnyi Hotel*** BudapestSzőnyi Hotel*** BudapestSzőnyi Hotel*** BudapestSzőnyi Hotel*** BudapestSzőnyi Hotel*** BudapestSzőnyi Hotel*** BudapestSzőnyi Hotel*** Budapest

Ajánlatkérés
Kedvencekhez ad
Akciófigyelő
Nyomtatás

A belváros közelségét és a zöldövezet nyugalmát egyszerre kínálja vendégeinek a háromcsillagos Szőnyi Hotel. A zuglói szálloda a kényelmes szállás mellett wellness szolgáltatásokat is kínál. Étterme a magyar és nemzetközi konyha választékából állította össze menüjét.

Wellness

A hotel wellness szolgáltatásait a vendégek külön térítési díj nélkül használhatják. A Szőnyi Hotel partnerkapcsolatban áll egy fogászati és selfness központtal, mely pár percre van a hoteltől. Itt különféle masszázsok, fogászati kezelések vehetők igénybe.

  • jacuzzi
  • finn szauna
  • infraszauna
  • sószoba
  • szolárium

Szobák

A Hotel Szőnyi 42 szobájában 90 vendég számára tud elhelyezést biztosítani. Az otthonosság érzetét keltő szobák LED televízióval, minibárral, internet csatlakozással, széffel, kulcskártyás zárral, hajszárítóval, halk légkondicionálóval és anti-allergén szőnyeggel felszereltek. A gyerekkel érkező vendégek számára családi szobákban nyújtanak elhelyezést. A hotel szobáinak többsége a csendes belső udvarra néz.

Rendezvények

A zuglói hotel három különterme 10-50 fős üzleti rendezvények, családi események számára kínál exkluzív helyszínt.

Rendezvény ajánlatkérés

Hasonló szállások