East Side Hostel

Budapest
East Side Hostel BudapestEast Side Hostel BudapestEast Side Hostel BudapestEast Side Hostel BudapestEast Side Hostel BudapestEast Side Hostel BudapestEast Side Hostel BudapestEast Side Hostel BudapestEast Side Hostel BudapestEast Side Hostel BudapestEast Side Hostel BudapestEast Side Hostel BudapestEast Side Hostel Budapest

Ajánlatkérés
Kedvencekhez ad
Akciófigyelő
Nyomtatás

Az East Side Hostel Budapest központjában van, számtalan üzlet, élelmiszer bolt, kávézó, gyorsétterem és étterem van a környéken sétatávolságra.

Budapest belvárosa 10 perc metróval vagy busszal. A legfontosabb tömegközlekedési lehetőségek a közelben: metró (M2, M4), buszok (nagyon sok busz és éjszakai busz is megáll a Keletinél), trolibuszok.

Sétatávolságon belül van a Keleti Pályaudvar (a nemzetközi vonatok ide érkeznek), 2 bevásárlóközpont (Récsei Center and Aréna Pláza) és a Városliget. Budapest nagy stadionjai (Puskás Ferenc Stadion, Papp László Sportaréna, BOK / Syma Csarnok) is közel vannak, néhány perc alatt oda lehet jutni autóval.

A hostelben 13 szoba van, melyben 2, 4, 6 vagy 8 vendég tud aludni. Nálunk szobák foglalhatóak, nem ágyak, tehát a lefoglalt szobában nem szállásolunk el más vendégeket.
Ágyneműt és törölközőt biztosítunk.
Több közösen használható fürdőszoba (külön női és férfi, illetve közös) és WC található az épületben.

Hiányzik a térkép!

Hasonló szállások