Central Apartmanok

Budapest
Central Apartmanok BudapestCentral Apartmanok BudapestCentral Apartmanok BudapestCentral Apartmanok BudapestCentral Apartmanok BudapestCentral Apartmanok BudapestCentral Apartmanok BudapestCentral Apartmanok BudapestCentral Apartmanok BudapestCentral Apartmanok BudapestCentral Apartmanok BudapestCentral Apartmanok BudapestCentral Apartmanok BudapestCentral Apartmanok BudapestCentral Apartmanok Budapest

Ajánlatkérés
Kedvencekhez ad
Akciófigyelő
Nyomtatás

A Centrál Apartman ideális választás, ha modern, elegáns és kiváló elhelyezkedésű szállást keres a belvárosban.

Az egy-háromszobás apartmanok új épületekben találhatóak, öt perc sétára a Deák tértől és Váci utcától. A látnivalók sokasága, szórakozóhelyek és éttermek innen kiindulva gyalog is egyszerűen megközelíthetőek.

Szolgáltatások

A szállás egész területén WiFi internet-hozzáférés biztosított, díjmentesen. Garázs áll a gépkocsival érkező vendégek rendelkezésére, külön díj ellenében.

Stúdió apartmanok

A 32 m2-es stúdiók egy szobás, teljesen felszerelt amerikai konyhás, saját fürdőszobás lakások, maximum 3 vendég számára. 2 külön ágy vagy 1 kétszemélyes ágy, illetve a 3 főnek egy kihúzható ágy áll rendelkezésre. Kábel TV, vezeték nélküli internet, a fürdőszobában fürdőkád, és hajszárító teszik kényelmessé az itt tartózkodást.

Egy hálószobás apartman

A 44-55 m2 alapterületű egy hálószoba + nappalis lakások egy nagy kétszemélyes ággyal és két kihúzható ággyal, teljesen felszerelt amerikai konyhával, saját fürdőszobával max. 4-6 vendég számára alkalmasak. Kábel TV, vezeték nélküli internet, légkondicionálás, a fürdőszobában fürdőkád vagy zuhanyozó, mosógép és hajszárító teszik kényelmessé az itt tartózkodást. Néhány apartman erkéllyel is rendelkezik.

Két hálószobás apartman

A 80 m2 alapterületű két hálószoba + nappalis, erkélyes, légkondicionált lakások max. 7 vendég számára nyújtanak kényelmes elhelyezést. A két hálószobában egy-egy nagy franciaágy, a nappaliban két kihúzható ágy található. A konyha és az étkezősarok nyitott, amerikai típusú, jól felszerelt. Kábel TV, vezeték nélküli internet, a fürdőszobában zuhanyozó, mosógép és hajszárító teszik kényelmessé az itt tartózkodást.

Hasonló szállások