City Comfort Apartmanház

Budapest
City Comfort Apartmanház BudapestCity Comfort Apartmanház BudapestCity Comfort Apartmanház BudapestCity Comfort Apartmanház BudapestCity Comfort Apartmanház BudapestCity Comfort Apartmanház BudapestCity Comfort Apartmanház BudapestCity Comfort Apartmanház BudapestCity Comfort Apartmanház BudapestCity Comfort Apartmanház BudapestCity Comfort Apartmanház BudapestCity Comfort Apartmanház BudapestCity Comfort Apartmanház Budapest

Ajánlatkérés
Kedvencekhez ad
Akciófigyelő
Nyomtatás

A City Comfort Apartmanház (korábbi Radio Inn Budapest) épülete a csendes Benczúr utcában található, a Hősök tere és a Városliget közelében. A környező utcák csendesek, a kisföldalatti (M1) Bajza utcai megállója 1 perc sétányira van, így a belváros is könnyen, gyorsan elérhető.

Szolgáltatások

A recepció 8 és 20 óra között tart nyitva. Kérés esetén babaágyat tud biztosítani a szálláshely és mosási lehetőség is van. Az apartmanokban vezetékes internet áll rendelkezésre, a recepció területén WiFi elérhető. Az internet használata ingyenes.

Apartmanok

A budapesti apartmanház épületében 40 db konyhás apartman várja a vendégeket, hosszabb- rövidebb tartózkodásra. Minden apartmanban és szobában kábeltévé, internet kapcsolat, ágynemű és törölköző áll rendelkezésre. Az apartmanokban a konyhafelszerelés részét képezik a tányérok, edények, evőeszköz, gáztűzhely, hűtőszekrény, mikro, kenyérpirító, kávéfőző.

Az egyhálós apartmanok kb. 45 m2,alapterületűek, egy hálószoba van bennük 2 db ággyal, melyek összetolhatóak, valamint felszerelt konyha, étkezősarok, fürdőszoba káddal vagy zuhanyzóval és WC.

A kéthálós apartmanok kb. 60 m2 alapterületűek, 2 hálószoba van bennük, mindegyikben 2 db ággyal, melyek összetolhatóak, továbbá felszerelt konyha, étkezősarok, fürdőszoba káddal vagy zuhanyzóval és WC.

A kétágyas szobák kb. 15 m2 alapterületű fürdőszobás szobák.

Hasonló szállások