The Old Mill Budapest

Budapest
The Old Mill Budapest BudapestThe Old Mill Budapest BudapestThe Old Mill Budapest BudapestThe Old Mill Budapest BudapestThe Old Mill Budapest BudapestThe Old Mill Budapest BudapestThe Old Mill Budapest BudapestThe Old Mill Budapest BudapestThe Old Mill Budapest BudapestThe Old Mill Budapest BudapestThe Old Mill Budapest BudapestThe Old Mill Budapest BudapestThe Old Mill Budapest BudapestThe Old Mill Budapest BudapestThe Old Mill Budapest BudapestThe Old Mill Budapest BudapestThe Old Mill Budapest BudapestThe Old Mill Budapest BudapestThe Old Mill Budapest BudapestThe Old Mill Budapest BudapestThe Old Mill Budapest Budapest

Ajánlatkérés

 

OTP, MKB, K&H

Kedvencekhez ad
Akciófigyelő
Nyomtatás

Budapest IX. kerületében a Duna közelében fekvő Gizella Malom apartmanjai mind autóval, mind tömegközlekedéssel is kiválóan megközelíthetők. A közelben található Boráros téren számos villamos- és autóbuszjárat áll rendelkezésre, valamint a 3-as metró is pár perc alatt elérhető. Az épülettől sétatávolságra találhatók a budapesti üzleti negyed irodaházai, a Millenniumi Városközpont, illetve a Corvinus Egyetem és a Semmelweis Orvostudományi Egyetem épületei, a Duna szemközti oldalán pedig az Eötvös Lóránd Tudományegyetem Természettudományi Kara, valamint a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem.

A környék bővelkedik látnivalókban: a közelben található Magyarország egyik legmodernebb kulturális intézménye, a Művészetek Palotája, a főváros legnagyobb és legszebb vásárcsarnokaként ismert Nagyvásárcsarnok, a Zwack Unicum Múzeum, Látogatóközpont és Mintabolt, az Iparművészeti Múzeum, a Nemzeti Színház, valamint Budapest egyik turisztikai központja, a Ráday utca, ahol éttermek, kávézók, színházak és galériák várják az oda érkezőket. A folyamatosan fejlődő közeli Dunapart is látványosságot és szórakozási lehetőségeket kínál.

Az apartmanoknak a különleges építészeti elemek, hatalmas és tágas terek, eredeti téglafalak és oszlopok adnak egyedi és jellegzetes stílust.
Az apartmanokban étkezősarokkal és mikrohullámú sütővel felszerelt konyha áll rendelkezésre. Törölköző és ágynemű biztosított, a saját fürdőszoba pedig káddal rendelkezik.

Studió, nappali + 1 hálós és nappali + 2 hálós, teraszos apartmanok várják a kedves vendégeket.

SZÉP kártya elfogadóhely(mindegyik típus)

Az apartmanok NTAK szonosítói: MA19011506 és MA19011520

Hasonló szállások