Hunguest Hotel Répce

***
Bük
Hunguest Hotel Répce*** BükHunguest Hotel Répce*** BükHunguest Hotel Répce*** BükHunguest Hotel Répce*** BükHunguest Hotel Répce*** BükHunguest Hotel Répce*** BükHunguest Hotel Répce*** Bük

Ajánlatkérés
Kedvencekhez ad
Akciófigyelő
Nyomtatás

Vas megye északi részén, a nyugati határ közelében fekszik Bükfürdő, ahol a háromcsillagos Hunguest Hotel Répce nyugodt, zöld környezetben várja vendégeit.

A négycsillagos Hunguest Hotel Répce Gold a Hotel Répcével közös üzemeltetésben működik. A település gyógyvize Európa-szerte híres, melynek megelőző és gyógyító hatása a reumatikus és más mozgásszervi problémákra nyújthat enyhülést. A hotelt közvetlen folyosó köti össze a gyógyfürdővel, így a vendégek akár fürdőköpenyben is átjárhatnak egyik épületből a másikba. A Répce Hotel vendégszeretetének egyik ékes bizonyítéka, hogy 2006-ban megkapta az Idősbarát Szálloda címet is.

Wellness

A szállodával közvetlen összeköttetésben álló büki gyógyfürdő összesen több mint 5200 m² vízfelülettel várja látogatóit. A gyógy- és termálvíz mellett normál vizes medencéi is vannak; az élményfürdő részlegen élményfürdő, pezsgőfürdő, gyermek pezsgőfürdő, valamint napozóteraszok várják az aktív kikapcsolódást választó vendégeket. A Bükfürdőre látogatók két fürdő szolgáltatásait is élvezhetik, hiszen a szállodától pár percre van a Sonnentherme is.

A teljesen felújított szálloda szolgáltatásai közé tartozik a wellness sziget, ahol úszómedence, szauna, gőzfürdő, jakuzzi és napozó terasz is van.

  • szépségszalon
  • változatos sportprogramok
  • petanque
  • nordic walking
  • kerékpárkölcsönzés

Szobák

A hétemeletes Hotel Répce 163 szobája változatosan van berendezve, mindegyik típusról elmondható, hogy felszereltségüket is tekintve színvonalasabbak annál, mint ami egy háromcsillagos szállodától elvárható. Minden fürdőszobában fürdőkád van, ami azonban alacsonyabb, mint az átlag, ezért a gyerekek és az idős vendégek is kényelmesen használni tudják. Minden emeleten a főbejárat felőli oldalon van napozóterasz, ahol a napozóágyakon a vendégek kényelmesen pihenhetnek. A szálló a mozgássérült vendégek megfelelő elhelyezéséről is gondoskodik.

Kétágyas szoba

A standard szobák egy részében a szekrények helyett gardróbot alakítottak ki, a többi helyen hagyományos előszoba szekrények vannak. A szobák nagy része az alapterületnek köszönhetően pótágyazható. A szobákhoz franciaerkély tartozik.

Apartman

A bükfürdői szállodában kétféle kialakítású apartman található: az egyik a fürdőszobán kívül nappaliból és hálófülkéből áll; a másik fürdőszoba, hálószoba és nappali kialakítású. A nappali és a hálószoba kialakítású apartmanokban mindkét szobában van televízió.

Hasonló szállások