Hotel Nagyerdő

Debrecen
Hotel Nagyerdő DebrecenHotel Nagyerdő DebrecenHotel Nagyerdő DebrecenHotel Nagyerdő DebrecenHotel Nagyerdő DebrecenHotel Nagyerdő DebrecenHotel Nagyerdő DebrecenHotel Nagyerdő DebrecenHotel Nagyerdő DebrecenHotel Nagyerdő DebrecenHotel Nagyerdő DebrecenHotel Nagyerdő DebrecenHotel Nagyerdő DebrecenHotel Nagyerdő Debrecen

Ajánlatkérés
Kedvencekhez ad
Akciófigyelő
Nyomtatás

A Hotel Nagyerdő Debrecen egyik legszebb részén, idilli környezetben, a Nagyerdő közepén található.

Debrecen nemcsak egyike Magyarország legnagyobb vidéki városainak, hanem a Tiszántúl kulturális, vallási, gazdasági és idegenforgalmi központja is egyben. A sportkedvelők számára jó hír, hogy pár száz méteren belül van a DVSC stadionja, a Főnix csarnok, ahol első osztályú férfi és női kézilabda mérkőzéseket játszanak.

Wellness

A debreceni szálloda saját termálvizes medencével és gyógyászattal rendelkezik, többek között frissítő és aromaterápiás masszázs, valamint gyógymasszázs igénybevételére is lehetőség van. A szállodában finn szauna működik, pihenőkertjében pedig nyitott salakos teniszpálya áll a vendégek rendelkezésére. A szálloda közelében van fedett uszoda, csónakázótó, a téli időszakban pedig nyitott műjégpálya is. A közelben bowlingpálya is üzemel.

Szobák

A Nagyerdő Hotel 101 kétágyas szobája részben pótágyazható és van néhány egyágyas szobájuk is. A szobák mindegyikében van fürdőszoba, televízió, telefon, minibár és vezeték nélküli internet hozzáférés. A szobák egy része klimatizált. A klimatizált Superior szobák kivételével minden szoba erkélyes. A tízemeletes Superior szárnyban két lift üzemel. A kétemeletes szárnyban lévő Classic szobákba nem lehet lifttel feljutni. Összenyitható szobák a Classic, klimatizált szobák a Superior kategóriában foglalhatók. A Superior szobákban zuhanyfülke, a Classic szobákban fürdőkád áll a vendégek rendelkezésére.

Rendezvények

A debreceni Hotel Nagyerdő Panoráma terme 100 fő befogadására alkalmas, a Déri terem kisebb, maximum 40 fős rendezvényekhez ideális helyszín.

Rendezvény ajánlatkérés

Hasonló szállások