VargaZ Apartmanok

Debrecen
VargaZ Apartmanok DebrecenVargaZ Apartmanok DebrecenVargaZ Apartmanok DebrecenVargaZ Apartmanok DebrecenVargaZ Apartmanok DebrecenVargaZ Apartmanok DebrecenVargaZ Apartmanok DebrecenVargaZ Apartmanok DebrecenVargaZ Apartmanok DebrecenVargaZ Apartmanok Debrecen

Ajánlatkérés
Kedvencekhez ad
Akciófigyelő
Nyomtatás

A városközpontba látogatók elsőként a korzó és a főtér egyedülállóan kellemes hangulatát tapasztalhatják meg.
Köszönhető ez a patinás házaknak, a különleges burkolatnak, a gyönyörű szökőkútnak, és a mindig nyüzsgő belvárosi életnek. Ideális kikapcsolódás itt sétállgatni, vagy elüldögélni valamelyik étterem teraszán, még olyankor is, amikor éppen nincs semmilyen rendezvény a Kossuth téren.

A Vargaz Apartman által kínált szállás Debrecennek ehhez a részéhez olyan közel van, hogy vendégeink néhány lépésnyi sétával bármikor megtapasztaljhatják a fent leírtakat.

Mindezeken túl a hajdúsági megyeszékhely központja jó pár olyan látványossággal szolgál, amit kevesen mulasztanak el megtekinteni az ide érkezők közül. A legszembetűnőbb a “Református Nagytemplom”, amely monumentális épületével, és jelentőségteljes történelmével együtt, Debrecen jelképének is tekinthető. Mögötte található a Református Kollégium, amely a magyar kultúrában és történelemben sokszor kiemet szerepet kapott. Vagy itt van például az Arany Bika épülete, amely sokak számára elsőként ugrik be, ha a cívis városra gondolnak.

Debrecen vendégei sosem unatkoznak. Egész évben színes programok követik egymást a korzón és a főtéren: szabadtéri koncertek, augusztusban a virágkarnevál, folyamatos népművészeti vásárok stb…

Minden apartmanunk rendelkezik fürdőszobával és jól felszerelt konyhával. Van bennük televízió, rádió és ingyenes internet hozzáférés is.

Egy apartmanban akár 7 vendég is kényelmesen elszállásolható, de kiadjuk őket egy-két fő részére is, kizárólagos használatra (tehát nem tartózkodik senki más az apratmanban).