Hotel Esztergom

***
Esztergom
Hotel Esztergom*** EsztergomHotel Esztergom*** EsztergomHotel Esztergom*** EsztergomHotel Esztergom*** EsztergomHotel Esztergom*** EsztergomHotel Esztergom*** EsztergomHotel Esztergom*** EsztergomHotel Esztergom*** EsztergomHotel Esztergom*** EsztergomHotel Esztergom*** EsztergomHotel Esztergom*** EsztergomHotel Esztergom*** EsztergomHotel Esztergom*** EsztergomHotel Esztergom*** Esztergom

Ajánlatkérés

 

OTP, MKB

Kedvencekhez ad
Akciófigyelő
Nyomtatás

Az esztergomi Bazilika tövében, a Prímás szigeten várja vendégeit a háromcsillagos Hotel Esztergom. A szállodából a város történelmi nevezetességei csakúgy, mint az élményfürdő könnyen elérhetők, de közel van a Mária Valéria híd is, ami átvezet Szlovákiába.

Szobák

A Hotel Esztergom 36 szobában nyújt elhelyezést vendégei számára. Ezek között vannak egy-, kettő-, három- és négyágyas szobák, valamint két lakosztály is. A szobákhoz minibár, tv, telefon, WiFi és erkély tartozik. A fürdőszoba kádas vagy zuhanyzós, a szobák egyik részében klímaberendezés, másik részében ventillátor enyhíti a nyári meleget.

Rendezvények

A szálloda kisebb konferenciák, üzleti megbeszélések vagy családi események ideális helyszínéül szolgál maximum 70 főig.

Rendezvény ajánlatkérés

Hasonló szállások

  • Hotel Bellevue**** Esztergom A Búbánatvölgyben, Esztergomtól néhány km-re várja vendégeit a négycsillagos Bellevue Konferencia- és …