Atrium House Panzió

Esztergom
Atrium House Panzió EsztergomAtrium House Panzió EsztergomAtrium House Panzió EsztergomAtrium House Panzió EsztergomAtrium House Panzió EsztergomAtrium House Panzió EsztergomAtrium House Panzió EsztergomAtrium House Panzió EsztergomAtrium House Panzió EsztergomAtrium House Panzió EsztergomAtrium House Panzió Esztergom

Ajánlatkérés
Kedvencekhez ad
Akciófigyelő
Nyomtatás

Az Átrium House Vendégház Panzió 10 franciaágyas, ízlésesen és minden igényt kielégítően berendezett, saját fürdőszobás, TV-vel, telefonnal, hűtőszekrénnyel és Internet-elérhetőséggel felszerelt szobával várja vendégeit. Modern felszereltségű, tágas szobák, saját fürdőszobával, televízióval (japán csatornák is rendelkezésre állnak), telefonnal, hűtőszekrénnyel, és Internet-kapcsolattal.

A fölszinten található tágas étkezőben szolgáljuk fel a reggelit. Nyáron ez az étkezőhelyiség egybe nyitható a mediterrán belső kerttel, amely különlegesen kellemessé teszi az itt tartózkodást. Plazma tv, központi telefon, számítógép, nyomtató, fax és fénymásoló-gép is áll vendégeink rendelkezésére.

A szobák és közös helyiségek napi takarítását és a törölközők cseréjét, illetve a heti ágyneműváltást a vendégház biztosítja vendégei részére.

Vendégeink esetlegesen felmerülő problémáinak megoldására, illetve kívánságaik és kéréseik teljesítésére. Szakképzett munkatársaink este 21.00.-ig állnak rendelkezésükre.

Igény esetén a vendégek ruháinak tisztítása és vasalása is megoldott.

Vendégeink legnagyobb biztonságát szolgálja a mindkét bejáratnál elhelyezett biztonsági térfigyelő rendszer és biztonsági zár. A vendégek természetesen a szobáikhoz és a bejárathoz is saját kulcsot kapnak az itt tartózkodásuk idejére.

A felső bejáratnál ingyenes parkolási lehetőség van.

Hasonló szállások