Károlyi Kastély

Fehérvárcsurgó
Károlyi Kastély FehérvárcsurgóKárolyi Kastély FehérvárcsurgóKárolyi Kastély FehérvárcsurgóKárolyi Kastély FehérvárcsurgóKárolyi Kastély FehérvárcsurgóKárolyi Kastély FehérvárcsurgóKárolyi Kastély Fehérvárcsurgó

Ajánlatkérés
Kedvencekhez ad
Akciófigyelő
Nyomtatás

Fehérvárcsurgón, egy romantikus hangulatú, történelmi angolparkban áll a Károlyi Kastély, mely nemcsak múzeumként, de étteremként és háromcsillagos szállodaként is a vendégek rendelkezésére áll.

A 19. században épült kastély többek között egy könyvtárnak és különböző kulturális programoknak is otthont ad, éttermében magyar és francia ínyenc ételeket szolgálnak fel.

Szobák

A neoklasszikus stílusban épült kastélyszálloda jelenleg 20 szobában kínál elhelyezést a vendégek számára. A szobák történelmi időket idéző, elegáns tárgyakkal és bútorokkal vannak berendezve. A központi fűtéssel ellátott szobákban egy kényelmes íróasztal is rendelkezésre áll és ingyenes WiFi is van. Néhány szoba légkondicionált.

Rendezvények

A kastélyhotel termei kis és közepes létszámú megbeszélések és nagyobb konferenciák, fogadások, családi rendezvények lebonyolítására egyaránt alkalmasak.

Rendezvény ajánlatkérés