Erzsébet Királyné Szálloda

***
Gödöllő
Erzsébet Királyné Szálloda*** GödöllőErzsébet Királyné Szálloda*** GödöllőErzsébet Királyné Szálloda*** GödöllőErzsébet Királyné Szálloda*** GödöllőErzsébet Királyné Szálloda*** GödöllőErzsébet Királyné Szálloda*** GödöllőErzsébet Királyné Szálloda*** GödöllőErzsébet Királyné Szálloda*** GödöllőErzsébet Királyné Szálloda*** GödöllőErzsébet Királyné Szálloda*** GödöllőErzsébet Királyné Szálloda*** GödöllőErzsébet Királyné Szálloda*** GödöllőErzsébet Királyné Szálloda*** GödöllőErzsébet Királyné Szálloda*** Gödöllő

Ajánlatkérés
Kedvencekhez ad
Akciófigyelő
Nyomtatás

Gödöllő központjában, a kastély mellett várja látogatóit a háromcsillagos Erzsébet Királyné Szálloda.

A hotel 2008-ban nyitotta meg kapuit a teljesen felújított, szecessziós stílusú hajdani községháza épületében. A gödöllői szálloda nemcsak helyi viszonylatban helyezkedik el nagyon jó helyen, de a fővárostól is csak 25 percnyi távolságra van.

Szolgáltatások

A szálloda minőségi szolgáltatásaival, színvonalas éttermével, egyedi báltermével és barátságos személyzetével teszi magát kedvelt vendéglátóhellyé. Az étterem nemcsak remek ételeket és finom helyben készített süteményeket kínál, de galériaként is működik.

Szobák

A Hotel Erzsébet Királyné 62 kényelmes, légkondicionált standard és superior, valamint 1 deluxe kategóriájú szobájában összesen 130 férőhelyet kínál. A szobákban tv, internet hozzáférés, telefon és minibár szolgálja a vendégek kényelmét.

Rendezvények

A szállodának két jól felszerelt, légkondicionált konferenciaterme is van, melyek igény szerint sötétíthetőek.

Rendezvény ajánlatkérés