Csipkés Vendégház

Hajdúnánás
Csipkés Vendégház HajdúnánásCsipkés Vendégház HajdúnánásCsipkés Vendégház HajdúnánásCsipkés Vendégház HajdúnánásCsipkés Vendégház HajdúnánásCsipkés Vendégház HajdúnánásCsipkés Vendégház HajdúnánásCsipkés Vendégház HajdúnánásCsipkés Vendégház HajdúnánásCsipkés Vendégház HajdúnánásCsipkés Vendégház HajdúnánásCsipkés Vendégház HajdúnánásCsipkés Vendégház HajdúnánásCsipkés Vendégház HajdúnánásCsipkés Vendégház HajdúnánásCsipkés Vendégház HajdúnánásCsipkés Vendégház HajdúnánásCsipkés Vendégház Hajdúnánás

Ajánlatkérés
Kedvencekhez ad
Akciófigyelő
Nyomtatás

Városunk fő utcáján található a klimatizált vendégházunk, amely két platánsorral díszített legszebb utca, mely a vasútállomást köti össze a főtérrel. Itt épült 1920-ban egy jómódú polgári paraszt család háza, melyet vendégháznak alakítottunk ki, egy teljes felújítás után.
A szándékunk az volt, hogy egy kellemes, családias, de nagyapáink világát megidéző hangulatot hozzunk létre. Itt együtt tölthetik a szabad idejüket mindazok, akik a mindennapi munkájukban megfáradva kellemes pihenésre vágynak. Mindezt megfizethető áron.
Csoportoknak igény szerint ellátást biztosíthatunk, akár helyi specialitásokból is. 

A vendégház elosztásából adódóan főként baráti társaságoknakcsaládoknak a legideálisabb. 12 fő részére tágas, kényelmes mind a szobák, mind a nappali és az étkező helyiség is. A mindennel felszerelt konyha, teljes önellátást biztosít. Új fürdőszoba és két új WC található az épületben. Szintén új a klímaberendezés is, korszerű hűtő-fűtő klímák kerültek felszerelésre. Nagy hangsúlyt fektettünk a kényelmes fekvőhelyekre, így új matracok és anti allergén ágyneműk lettek vásárolva. A nappaliban egy nagy képernyős Smart TV van elhelyezve, a hálószobákban LED TV-k vannak. Ingyenes WIFI. A nyári melegtől az 50 cm vastag falak védenek.

A nagy udvaron 4 autó is parkolhat, még így sem zavarja a grillezéstbográcsozást és a filagória használatát.

A vidéki hangulatot fokozza a második udvar végében levő néhány kacsa, csirke, kakas amelyet etethetnek, itathatnak az aktív pihenésre vágyók. A 10 gyümölcsfa, csemegeszőlő, paprika, paradicsom terméséből is bátran fogyaszthatnak. A tulajdonosok a szomszédban laknak, bármiben az Önök segítségére állnak.

Hasonló szállások