Family Apartman

Harkány
Family Apartman HarkányFamily Apartman HarkányFamily Apartman HarkányFamily Apartman HarkányFamily Apartman HarkányFamily Apartman HarkányFamily Apartman HarkányFamily Apartman HarkányFamily Apartman Harkány

Ajánlatkérés
Kedvencekhez ad
Akciófigyelő
Nyomtatás

A világhírű harkányi termálfürdő közelében található a Family Apartman.

A várost a gyógyfürdőn kívül kellemes klímája, a Villányi borvidék közelsége és a közelben lévő rengeteg kirándulási lehetőség teszi Magyarország egyik legkedveltebb üdülőhelyévé. A termálfürdő mozgásszervi és nőgyógyászati megbetegedések kezelésére alkalmas, de a harkányi gyógyvíz ivóvízként jót tesz a gyomorbántalmaknak is.

Szolgáltatások

A konyhát és az étkezőt a vendégek közösen használhatják. A házhoz terasz kapcsolódik, a kertben grillezni is lehet. A Family Apartman vendégei a panzió saját parkolóját ingyen használhatják.

Szobák

A harkányi panzió két- és háromágyas szobái fűthetőek, a fürdőszoba zuhanyzós, teljesen felszerelt. A szobákban összetolt, egyszemélyes ágyak vannak, valamint hűtőszekrény, kábel TV és mikrohullámú sütő. Néhány szoba mennyezetén ventillátor hűsíti a levegőt a forró nyári napokon.

Hasonló szállások