Hotel Ginkgo

****
Hódmezővásárhely
Hotel Ginkgo**** HódmezővásárhelyHotel Ginkgo**** HódmezővásárhelyHotel Ginkgo**** HódmezővásárhelyHotel Ginkgo**** HódmezővásárhelyHotel Ginkgo**** HódmezővásárhelyHotel Ginkgo**** HódmezővásárhelyHotel Ginkgo**** HódmezővásárhelyHotel Ginkgo**** HódmezővásárhelyHotel Ginkgo**** HódmezővásárhelyHotel Ginkgo**** HódmezővásárhelyHotel Ginkgo**** HódmezővásárhelyHotel Ginkgo**** HódmezővásárhelyHotel Ginkgo**** HódmezővásárhelyHotel Ginkgo**** HódmezővásárhelyHotel Ginkgo**** HódmezővásárhelyHotel Ginkgo**** HódmezővásárhelyHotel Ginkgo**** HódmezővásárhelyHotel Ginkgo**** Hódmezővásárhely

Ajánlatkérés

 

OTP, MKB, K&H

Kedvencekhez ad
Akciófigyelő
Nyomtatás

Hódmezővásárhely központjában, a múlt század elején épült Fekete Sas Rendezvényközpont mellett fogadja vendégeit a négycsillagos Hotel Ginkgo. A környéken műemlékek, szobrok, gyönyörű parkok és egyéb látnivalók várják a látogatókat. A szállodára a modernség, a hagyományőrzés és a környezettudatos szemléletmód harmonikus egysége jellemző.

Wellness

A Gingko Hotel wellness és fitnesz részlegén kényeztető szolgáltatások várják a vendégeket.

  • infraszauna
  • finn szauna különböző aromaterápiákkal
  • masszázs
  • pezsgőfürdő
  • fitneszterem
  • sporteszközök

Szobák

A szállodának 90 modern kialakítású, természetes anyagokkal berendezett szobája van. A vendégek kényelméről lakosztályok, konyhával felszerelt apartmanok is gondoskodnak és vannak mozgássérült vendégek számára kialakított szobák is, mindemellett a szálloda teljes egészében akadálymentesített. A televízió, a telefon, az ingyenes internet hozzáférés, a minibár, a laptop méretű szobai széf, a bőröndtartó, a hajszárító, a kád vagy zuhanyzó, az egyedileg szabályozható légkondicionálás, a vízforraló, valamint a kávé- és teabekészítés az alapfelszereltség része.

Rendezvények

A hódmezővásárhelyi szálloda 40-140 m2 méretű, összesen 120 fő befogadására alkalmas, klimatizált rendezvénytermei konferenciák, szemináriumok vagy akár bankettek lebonyolítására is alkalmasak.

Rendezvény ajánlatkérés