Bodrogi Kúria Wellness Hotel

****
Inárcs
Bodrogi Kúria Wellness Hotel**** InárcsBodrogi Kúria Wellness Hotel**** InárcsBodrogi Kúria Wellness Hotel**** InárcsBodrogi Kúria Wellness Hotel**** InárcsBodrogi Kúria Wellness Hotel**** InárcsBodrogi Kúria Wellness Hotel**** InárcsBodrogi Kúria Wellness Hotel**** InárcsBodrogi Kúria Wellness Hotel**** InárcsBodrogi Kúria Wellness Hotel**** Inárcs

Ajánlatkérés
Kedvencekhez ad
Akciófigyelő
Nyomtatás

Budapesttől nem messze, mégis csodálatos természeti környezetben, Inárcson várja vendégeit a négycsillagos Bodrogi Kúria Wellness Hotel.

A szálloda egy 34 hektáros fenyőerdő ölelésében fekszik, Inárcs határában, ahol a jó levegő és a természeti környezet mellett a szálloda különféle wellness szolgáltatásai, kitűnő étterme, valamint grillezésre, bográcsozásra is alkalmas, rendezett kertje várja az ide látogatókat.

Wellness

A Bodrogi Kúria Hotel kibővített wellness szolgáltatásai mellett számos sportolási lehetőséget is kínál: teniszezésre, röplabdázásra, petanque-ra, lovaglásra, aqua fitness-re, kerékpározásra, futballozásra, lábteniszre, Nordic walkingra is lehetőség van.

  • beltéri fűtött élménymedence
  • kültéri úszómedence
  • finn relax szauna
  • infraszauna
  • jacuzzi
  • aromaterápia
  • alakformáló, kényeztető és frissítő masszázsok

Szobák

Az inárcsi Bodrogi wellness hotel összesen 47 minden igényt kielégítő szobával és lakosztállyal gondoskodik vendégei kényelméről. A két szobatípus közül a standard fokozatúak hangulatos régi berendezésűek, míg a superior fokozatúak a modern új stílus jegyeit viselik magukon. A szobák mindegyike kábel tv-vel, minibárral, hajszárítóval, klímával, fürdőköpennyel, telefonnal, szobai széffel és WiFi internettel van felszerelve. Ízléses berendezésükkel tökéletesen illeszkedik a szálloda kúria jellegéhez.

Rendezvények

A szálloda 4 konferenciaterme különböző létszámú rendezvények megtartására alkalmas. A kert remek helyszíne lehet csapatépítő programoknak és esküvőknek is.

Rendezvény ajánlatkérés