Hotel Kapos

***
Kaposvár
Hotel Kapos*** KaposvárHotel Kapos*** KaposvárHotel Kapos*** KaposvárHotel Kapos*** KaposvárHotel Kapos*** KaposvárHotel Kapos*** KaposvárHotel Kapos*** KaposvárHotel Kapos*** KaposvárHotel Kapos*** KaposvárHotel Kapos*** Kaposvár

Ajánlatkérés

 

OTP, MKB, K&H

Kedvencekhez ad
Akciófigyelő
Nyomtatás

A Hotel Kapos Kaposvár főterén található. Szobáinkból egyedülálló panoráma nyílik a történelmi belvárosra. A város nevezetességei (a híres Csiky Gergely Színház, a Vaszary Képtár és a Megyei Múzeum) a szórakozóhelyek és a bevásárlóközpontok a szállodából gyalog megközelíthetők. 80 szobánk mindegyike színes televízióval, telefonnal, minibárral felszerelt. A WiFi díjmentesen elérhető a szálloda területén.

A Hotel Kapos vendégei ellátogathatnak a kaposvári élményfürdőbe, az igali termálfürdőbe, a szennai szabadtéri néprajzi múzeumba, a bőszénfai vadgazdálkodási tájközpontba, Kassai Lajos lovas íjász bemutatóira vagy az európai hírű hencsei golfklubba.

A Kapos Étterem a város egyik legkedveltebb étterme. Étlapunk széles választékot kínál a hagyományos magyar és a nemzetközi konyha specialitásaiból. Éttermünk és kávéházunk nyári terasza hangulatos színfoltja a belvárosnak.

Kapos Café: Kávéházunk kávé- és tea különlegességei mellé saját cukrászatunkban készített sós és édes süteményeket ajánlunk.

Rendezvények: Különtermeink ideálisak kisebb és nagyobb létszámú konferenciák, tanácskozások, tréningek és egyéb céges illetve magánjellegű összejövetelek lebonyolítására. Felkészült, a vendéglátásban és rendezvényszervezésben tapasztalt kollégáink, a technikai feltételek, és a minden igényhez rugalmasan igazítható termeink garantálják rendezvényeink sikerét.

Hiányzik a térkép!