Hotel Corner

***
Komárom
Hotel Corner*** KomáromHotel Corner*** KomáromHotel Corner*** KomáromHotel Corner*** KomáromHotel Corner*** KomáromHotel Corner*** KomáromHotel Corner*** KomáromHotel Corner*** KomáromHotel Corner*** KomáromHotel Corner*** KomáromHotel Corner*** KomáromHotel Corner*** KomáromHotel Corner*** Komárom

Ajánlatkérés
Kedvencekhez ad
Akciófigyelő
Nyomtatás

Komárom központjában, az 1-es főút mentén várja vendégeit a háromcsillagos Hotel Corner.

Az Ipari Park közelsége miatt a város egyik legújabb szállodája elsősorban a hazai és külföldi üzletemberek számára ideális választás, de a pihenni vágyóknak sem okoz csalódást. A szolgáltatásokat szauna és három vendégkonyha teszi teljessé, az autóval érkezőket bekamerázott, őrzött parkoló várja.

Szobák

A Hotel Corner 28 kényelmesen és ízlésesen berendezett szobában biztosít elhelyezést vendégeinek, melyekhez zuhanyzós fürdőszoba tartozik. A kétszemélyes szobák pótágyazhatók, de a szállodában van néhány tágas lakosztály is. A televízió, a klíma, a telefon, a minibár és az internet-elérhetőség az alapfelszereltség része. A vendégek pihentető alvását gyógyhatású ágybetétek garantálják.

Rendezvények

A komáromi Hotel Corner 25 fős konferenciaterme üzleti megbeszélések, tárgyalások, egyéb céges rendezvények ideális helyszíne.

Rendezvény ajánlatkérés