Havasi Gyopár Vendégház

Mátraszentimre
Havasi Gyopár Vendégház MátraszentimreHavasi Gyopár Vendégház MátraszentimreHavasi Gyopár Vendégház MátraszentimreHavasi Gyopár Vendégház MátraszentimreHavasi Gyopár Vendégház MátraszentimreHavasi Gyopár Vendégház MátraszentimreHavasi Gyopár Vendégház MátraszentimreHavasi Gyopár Vendégház MátraszentimreHavasi Gyopár Vendégház MátraszentimreHavasi Gyopár Vendégház MátraszentimreHavasi Gyopár Vendégház MátraszentimreHavasi Gyopár Vendégház MátraszentimreHavasi Gyopár Vendégház MátraszentimreHavasi Gyopár Vendégház MátraszentimreHavasi Gyopár Vendégház MátraszentimreHavasi Gyopár Vendégház MátraszentimreHavasi Gyopár Vendégház Mátraszentimre

Ajánlatkérés
Kedvencekhez ad
Akciófigyelő
Nyomtatás

Magyarország legmagasabb településen, Mátraszentimrén, a falu központjában található a nagyon igényesen felújított igazi erdei lak, a Havasi Gyopár Vendégház. A kiadó ház mindössze egy perc távolságra van a falu központjától, illetve 50 méterre az egyik játszótértől.

A közelben található a wellness központtal (medence, pezsgőfürdő, szauna, sókamra) is rendelkező Narád Hotel és a Mátraszentistváni Sípark mindössze 5 perc autóval.

A ház közel 140 m2 alapterületű, egy kis kert és terasz tartozik hozzá, ahol két pad és asztal mellett lehet üldögélni. A kertben van szalonnasütő és bográcsozó hely is. Kényelmesen elfér a házban maximum 6 felnőtt.

Hasonló szállások