Hotel Touring

**
Nagykanizsa
Hotel Touring** NagykanizsaHotel Touring** NagykanizsaHotel Touring** NagykanizsaHotel Touring** NagykanizsaHotel Touring** NagykanizsaHotel Touring** NagykanizsaHotel Touring** NagykanizsaHotel Touring** NagykanizsaHotel Touring** NagykanizsaHotel Touring** NagykanizsaHotel Touring** Nagykanizsa

Ajánlatkérés

 

OTP, MKB, K&H

Kedvencekhez ad
Akciófigyelő
Nyomtatás

Nagykanizsa városközpontjához közel, csendes, zöldövezeti környezetben várja vendégeit a kétcsillagos Hotel Touring.

A nagykanizsai szálloda közelében fedett uszoda, szauna, szolárium, termálstrand, bevásárlóközpontok is vannak. A két kilométerre fekvő csónakázó tónál vízi sporteszközöket lehet kölcsönözni, emellett lovaglásra és horgászatra is van lehetőség.

Szolgáltatások

Az első emeleten társalgó-különterem szolgálja a látogatók kényelmét, valamint az emeleteken közös használatú konyha is van. Az épületet park övezi, ahol játszótér, valamint foci- és kosárpálya is rendelkezésre áll. A hotel előtt a parkolás ingyenes.

Szobák

A Hotel Touring 40 db egy- és kétágyas szobával várja vendégeit, melyek egy része pótágyazható. A szobákhoz zuhannyal és WC-vel felszerelt fürdőszoba is tartozik. A nagykanizsai hotel szobáinak egy része televízióval is felszerelt.

Hasonló szállások

  • Hotel König**** Nagykanizsa Szállodánk kényelmes szállást és sokoldalú szolgáltatásokat nyújt, legyen szó akár magáncélú vagy üzleti …