Korona Hotel

***
Nyíregyháza
Korona Hotel*** NyíregyházaKorona Hotel*** NyíregyházaKorona Hotel*** NyíregyházaKorona Hotel*** NyíregyházaKorona Hotel*** NyíregyházaKorona Hotel*** NyíregyházaKorona Hotel*** NyíregyházaKorona Hotel*** NyíregyházaKorona Hotel*** NyíregyházaKorona Hotel*** NyíregyházaKorona Hotel*** Nyíregyháza

Ajánlatkérés
Kedvencekhez ad
Akciófigyelő
Nyomtatás

Műemléki épületben, a belváros szívében, a felújított sétálóutcában várja vendégeit Nyíregyházán a háromcsillagos Korona Hotel. A patinás szálláshely ideális kiindulópont a város és a környék látnivalóinak felfedezéséhez.

Szobák

A Hotel Korona 35 légkondicionált, a mai kor igényeinek megfelelő szobában kínál elhelyezést vendégeinek. Minden szoba fürdőszobás, minibár, televízió, telefon, ingyenes WiFi internet csatlakozás tartozik az alapfelszereltséghez. A szállóvendégek ingyenesen parkolhatnak, használhatják a szaunát és a szoláriumot, valamint kérhetnek szoba szervizt.

Rendezvények

A szálloda földszintjén található Kodály terem és a rendezvényterem 80-120 fő befogadására alkalmas. A patinás emeleti díszterem konferencia vagy előadás esetén akár 200 főt is képes befogadni.

Rendezvény ajánlatkérés

Hasonló szállások