Siesta Panzió

Nyíregyháza
Siesta Panzió NyíregyházaSiesta Panzió NyíregyházaSiesta Panzió NyíregyházaSiesta Panzió NyíregyházaSiesta Panzió NyíregyházaSiesta Panzió NyíregyházaSiesta Panzió NyíregyházaSiesta Panzió Nyíregyháza

Ajánlatkérés
Kedvencekhez ad
Akciófigyelő
Nyomtatás

Nyíregyháza Sóstófürdő városrészében várja vendégeit a Siesta Panzió. A környék számos kikapcsolódási lehetőséget tartogat, hiszen itt található az ország egyik legszebb vadasparkja, valamint egy élményfürdő komplexum is.

Szolgáltatások

A nyíregyházi panzió mediterrán teraszáról a szépen gondozott kis parkra nyílik kilátás, ahol a gyerekek szórakozásáról játszótér gondoskodik. A kertben van egy pizza kemencés grill is, ami a szabadtéri összejövetelek központja lehet. Az autóval érkező vendégek nyitott parkolóban parkolhatnak.

Szobák

A Siesta Panzió nyolc szobában kínál elhelyezést vendégei számára, ezek közül 5 kétágyas szoba, 3 pedig lakosztály. A modern stílusban berendezett, klimatizált szobákban televízió, telefon és minibár is van. Az emeleti lakosztályok fürdőszobájában a zuhanyzó mellett sarokkád is helyet kapott és minden szobához erkély tartozik.

Hasonló szállások