Szinbád Panzió

Pécs
Szinbád Panzió PécsSzinbád Panzió PécsSzinbád Panzió PécsSzinbád Panzió PécsSzinbád Panzió PécsSzinbád Panzió PécsSzinbád Panzió PécsSzinbád Panzió PécsSzinbád Panzió PécsSzinbád Panzió PécsSzinbád Panzió PécsSzinbád Panzió PécsSzinbád Panzió PécsSzinbád Panzió Pécs

Ajánlatkérés
Kedvencekhez ad
Akciófigyelő
Nyomtatás

Pécs belvárosában, a város nevezetes látnivalóinak közelében várja vendégeit a Szinbád Panzió. Az állandó szabadtéri programokat kínáló Sétatér és a Szent István tér is csak egy karnyújtásnyira van. A szálloda étterme hagyományos magyar ételeket és különleges nemzetközi ízeket is kínál.

Szobák

A Szinbád Panzió 1, 2, és 3 ágyas szobái korszerűen berendezettek, kábeltelevízióval, telefonnal, minibárral és WiFi csatlakozással felszereltek. A kényelmes szobák igény szerint zuhanyfülkés, fürdőkádas és sarokkádas kialakítással is választhatóak. A dupla franciaágyas szobák pótágyazhatóak, így 4-5-6 fő elhelyezésére is alkalmasak.

Rendezvények

A panzió 70 fős különterme konferenciák, rendezvények bankettek, lakodalmak, szakmai összejövetelek megtartására egyaránt alkalmas.

Rendezvény ajánlatkérés