Hotel Viktória

***
Sárvár
Hotel Viktória*** SárvárHotel Viktória*** SárvárHotel Viktória*** SárvárHotel Viktória*** SárvárHotel Viktória*** SárvárHotel Viktória*** SárvárHotel Viktória*** SárvárHotel Viktória*** SárvárHotel Viktória*** SárvárHotel Viktória*** SárvárHotel Viktória*** SárvárHotel Viktória*** SárvárHotel Viktória*** SárvárHotel Viktória*** SárvárHotel Viktória*** SárvárHotel Viktória*** SárvárHotel Viktória*** SárvárHotel Viktória*** SárvárHotel Viktória*** SárvárHotel Viktória*** SárvárHotel Viktória*** SárvárHotel Viktória*** SárvárHotel Viktória*** SárvárHotel Viktória*** Sárvár

Ajánlatkérés

 

OTP, MKB, K&H

Kedvencekhez ad
Akciófigyelő
Nyomtatás

A sárvári arborétum közvetlen szomszédságában, nyugodt környezetben fogadja vendégeit a Hotel Viktória. A szálloda, mely 2004 óta várja vendégeit, az elmúlt években folyamatosan bővült: előbb a kert lett kialakítva, majd megnyitott a wellness és spa részleg is.

Szolgáltatások

Az autóval érkező vendégek zárt, kamerával őrzött helyen parkolhatnak, és autójukat kerékpárra cserélhetik, mivel ennek bérlésére is van lehetőség. A szállóvendégek ingyen nézhetik meg a tízhektáros arborétumot. A kert pavilonnal, szökőkutakkal, napozó ágyakkal és grillezési lehetőséggel kellemes időtöltést kínál.

Wellness

A szálloda wellness részlegének megalkotását az arborétum ihlette. A szolgáltatások összhangba hozzák a természetet és a modern kor vívmányait.

  • óriás jacuzzi
  • infra szauna
  • dézsazuhany
  • sókabin
  • masszázsok
  • biorezonanciás terápiák

Szobák

A Hotel Viktória két épületszárnyában 29 szoba gondoskodik a vendégek elhelyezéséről. Ezek nagy része kétágyas szoba, de van köztük kétágyas és négyágyas apartman is. A háromcsillagos A épületben a standard szobák, valamint az apartmanok kaptak helyet. A négycsillagos kategóriájú B épületben prémium kétágyas szobák, a superior apartman szoba, a családi prémium szoba és a delux apartman kapott helyet. A szobák alapfelszereltségéhez a kábel TV, a telefon, a rádió, a szobaszéf, a ruhaszárító és a minibár hozzátartozik. A prémium szobák légkondicionálója egyedileg szabályozható, a szobák LCD televízióval és speciális gyógymatraccal felszereltek. Minden szobában és a szálloda egész területén a WiFi térítésmentesen rendelkezésére áll.

Rendezvények

A szálloda két konferenciaterme 40-40 fős rendezvények, üzleti megbeszélések, tréningek, családi események megtartásához kínálnak megfelelő helyszínt.

Rendezvény ajánlatkérés

Hasonló szállások