Boutique Hotel Civitas

***
Sopron
Boutique Hotel Civitas*** SopronBoutique Hotel Civitas*** SopronBoutique Hotel Civitas*** SopronBoutique Hotel Civitas*** SopronBoutique Hotel Civitas*** SopronBoutique Hotel Civitas*** SopronBoutique Hotel Civitas*** SopronBoutique Hotel Civitas*** SopronBoutique Hotel Civitas*** SopronBoutique Hotel Civitas*** SopronBoutique Hotel Civitas*** SopronBoutique Hotel Civitas*** SopronBoutique Hotel Civitas*** SopronBoutique Hotel Civitas*** Sopron

Ajánlatkérés
Kedvencekhez ad
Akciófigyelő
Nyomtatás

Középkori műemlékek és paloták szomszédságában áll a négycsillagos Civitas Boutique Hotel, Sopron egyik legújabb szállodája.

A modern felszereltségű szálloda szolgáltatásai közé tartozik a biztonságos parkolási lehetőség mellett, hogy segítenek színház- és koncertjegyek beszerzésében, autókölcsönzésben vagy például a teljes körű programszervezésben is.

Szobák

A Civitas Hotel Sopron 28 vadonatúj egy- és kétágyas szobával, valamint 2, 3 és 4 fős apartmanokkal várja vendégeit. A kényelmes, modern berendezésű szobák mindegyikéhez tartozik fürdőszoba, továbbá alapfelszereltség a modern, biztonságos zárrendszer, az LCD TV, a telefon, a széf, a minibár és a korlátlan internet-hozzáférés. A szobához félpanziós ellátás kérhető egy a hotelhez közeli étteremben.

Hasonló szállások