Sopronbánfalvi Pálos-Karmelita Kolostor

****
Sopron
Sopronbánfalvi Pálos-Karmelita Kolostor**** SopronSopronbánfalvi Pálos-Karmelita Kolostor**** SopronSopronbánfalvi Pálos-Karmelita Kolostor**** SopronSopronbánfalvi Pálos-Karmelita Kolostor**** SopronSopronbánfalvi Pálos-Karmelita Kolostor**** SopronSopronbánfalvi Pálos-Karmelita Kolostor**** SopronSopronbánfalvi Pálos-Karmelita Kolostor**** SopronSopronbánfalvi Pálos-Karmelita Kolostor**** SopronSopronbánfalvi Pálos-Karmelita Kolostor**** SopronSopronbánfalvi Pálos-Karmelita Kolostor**** SopronSopronbánfalvi Pálos-Karmelita Kolostor**** SopronSopronbánfalvi Pálos-Karmelita Kolostor**** SopronSopronbánfalvi Pálos-Karmelita Kolostor**** SopronSopronbánfalvi Pálos-Karmelita Kolostor**** SopronSopronbánfalvi Pálos-Karmelita Kolostor**** SopronSopronbánfalvi Pálos-Karmelita Kolostor**** Sopron

Ajánlatkérés
Kedvencekhez ad
Akciófigyelő
Nyomtatás

Sopron kertvárosán keresztül haladva a főútvonal elvezet a hegyi templomhoz és a Sopronbánfalvi Pálos-Karmelita Kolostorhoz. A kolostor nemcsak egy szálláshely, de elvonulási, oktatási és meditációs központ is.

A műemlék épületet még Kolumbusz idejében építettek magyar pálos szerzetesek. Az építészeti és vallástörténeti látnivalókban egyaránt gazdag, felújított épületegyüttes nyitva áll a pihenni vágyók előtt.

Szobák

Az épületben minden az elcsendesedésre, a lelki és szellemi feltöltődésre vágyó vendégek igényeit szolgálja. Az egykori szerzetesi cellákból négycsillagos szállodai színvonalú lakóhelyiségek lettek kialakítva, a kolostor 23 fürdőszobás szobában kínál elhelyezést. Nincs két egyforma szoba, a méret, a fürdő, az elrendezés, a kilátás és a berendezés minden lakóhelyiségben különböző.

Egyszemélyes szoba

Az egyszemélyes, hagyományos szerzetesi vendégszobák a kolostor melletti erdőre, a kolostor saját zárt parkjára, vagy Sopronbánfalva kertvárosra néznek.

Kétszemélyes standard szoba

A szobák a kolostor parkjára, valamint az erdőre néznek. Ideális környezetet biztosítanak néhány csendes nap eltöltéséhez.

Kétszemélyes superior szoba

A földszinten és emeleten található szobák a kolostor melletti erdőre, a saját zárt parkra vagy a kertvárosra tekintenek. Impozáns méretük a lakosztályét is megközelíti.

Lakosztály

Az emeleten található a déli tájolású lakosztály, amely a szemközti erdősávra néző nagy társalgóval és kétszemélyes külön hálószobából, valamint fürdőszobából áll.

Hasonló szállások

  • Hotel Fagus**** Sopron A Lövérek közepén, Sopron legszebb zöldövezeti részén várja vendégeit a négycsillagos Hotel …
  • Hotel Sopron**** Sopron A történelmi belváros közelében, páratlan kilátással és gazdag programkínálattal várja vendégeit Sopron …
  • Hotel Wollner**** Sopron Sopron történelmi belvárosában, csendes, műemléki környezetben várja vendégeit a Wollner család múlt …