Budget Hostel

Szeged
Budget Hostel SzegedBudget Hostel SzegedBudget Hostel SzegedBudget Hostel SzegedBudget Hostel SzegedBudget Hostel SzegedBudget Hostel Szeged

Ajánlatkérés
Kedvencekhez ad
Akciófigyelő
Nyomtatás

Szeged kertvárosában, egy régi üdülőházban kínál hangulatos szállást a Budget Hostel.

Ideális szálláslehetőség azoknak, akik hátizsákos turistaként járják az országot és olcsó, mégis igényes szálláshelyet keresnek. A Budget Hostel Szeged kiváló WiFi kapcsolattal rendelkezik, 24 órás recepcióval és biztonságos, chipes belépővel is rendelkezik.

Szolgáltatások

A fákkal övezett szegedi szálláshely kertje ideális helyszíne lehet a tábortűz melletti beszélgetéseknek. Az aktív kikapcsolódást kedvelők szórakoztatásáról a hostel melletti tó és egy sportcentrum gondoskodik. A városi nyüzsgést, a történelmi látnivalókat sem kell nélkülöznie a Budget Hostel vendégeinek, hiszen a belváros is csak tízpercnyi buszozásra van.

Szokbák

A szegedi szállás akár 50 fős csoportok fogadásához is profin felkészült, autók és buszok számára is tud ingyenes parkolóhelyet biztosítani. A vendégek egy, kettő, három és négyágyas szobák, valamint 4 és 6-9 fő elhelyezésére alkalmas hálótermek közül választhatnak. Foglalható szoba saját fürdőszobával, illetve közös zuhanyzóhasználattal is.