Nyárfás Vendégház

Szeged
Nyárfás Vendégház SzegedNyárfás Vendégház SzegedNyárfás Vendégház SzegedNyárfás Vendégház SzegedNyárfás Vendégház SzegedNyárfás Vendégház SzegedNyárfás Vendégház SzegedNyárfás Vendégház SzegedNyárfás Vendégház SzegedNyárfás Vendégház SzegedNyárfás Vendégház SzegedNyárfás Vendégház SzegedNyárfás Vendégház SzegedNyárfás Vendégház SzegedNyárfás Vendégház SzegedNyárfás Vendégház SzegedNyárfás Vendégház Szeged

Ajánlatkérés
Kedvencekhez ad
Akciófigyelő
Nyomtatás

A Nyárfás Vendégház Szegedtől mintegy 6 km-re, az Olimpiai Központ mellett található, csendes környezetben, de mindössze 10 percre a város zajától. A parkban grillezési, bográcsozási lehetőség, illetve 20 fős kerti asztal áll a vendégek rendelkezésére.

Apartmanok

Az apartmanház három különálló apartmanból áll és összesen 27+3 fő számára tud szállást biztosítani. A konyhák kiválóan felszereltek (elektromos tűzhely, mikrohullámú sütő, kávéfőző stb.). A háziállattal érkező vendégeket is szívesen fogadják mindhárom apartmanban.

Tölgyfa apartman

A 120 m2 alapterületű apartman 3 kétágyas szobából, fürdőszobából és konyhából áll. Igény szerint az előtérben két pótágy is elhelyezhető. A mintegy 100 éves magyar szoba bútorral berendezett apartman falait korondi tányérok és régiségek díszítik.

Fűzfa apartman

Az apartmanban 1 db 2 fős és 2 db 4 fős, fürdőszobával felszerelt szoba, valamint étkező, konyha és társalkodó található. A szobákban egy emeletes ágy és két szimpla ágy található, az ágyak igény szerint összetolhatóak.

Bükkfa apartman

A nagyobb társaságok és családok számára ideális, mediterrán stílusú apartmanban 4 db 3 ágyas fürdőszobás szoba, egy 36 m2-es társalgó és egy jól felszerelt amerikai típusú konyha található.

Hasonló szállások