Waterfront Hotel

***
Szentendre
Waterfront Hotel*** SzentendreWaterfront Hotel*** SzentendreWaterfront Hotel*** SzentendreWaterfront Hotel*** SzentendreWaterfront Hotel*** SzentendreWaterfront Hotel*** SzentendreWaterfront Hotel*** SzentendreWaterfront Hotel*** SzentendreWaterfront Hotel*** SzentendreWaterfront Hotel*** SzentendreWaterfront Hotel*** SzentendreWaterfront Hotel*** SzentendreWaterfront Hotel*** SzentendreWaterfront Hotel*** SzentendreWaterfront Hotel*** SzentendreWaterfront Hotel*** SzentendreWaterfront Hotel*** SzentendreWaterfront Hotel*** SzentendreWaterfront Hotel*** SzentendreWaterfront Hotel*** SzentendreWaterfront Hotel*** SzentendreWaterfront Hotel*** SzentendreWaterfront Hotel*** SzentendreWaterfront Hotel*** SzentendreWaterfront Hotel*** SzentendreWaterfront Hotel*** SzentendreWaterfront Hotel*** SzentendreWaterfront Hotel*** SzentendreWaterfront Hotel*** Szentendre

Ajánlatkérés
Kedvencekhez ad
Akciófigyelő
Nyomtatás

A háromcsillagos Waterfront Hotel az egyetlen olyan szálloda Szentendre belvárosában, ahol a Duna átfolyik a kerten, így a vendégek kiülhetnek közvetlenül a vízpartra.

A hotel kertjében kialakított belső tó különleges hangulatot ad a helynek, ami nyári esküvők ideális helyszínéül is szolgál. A kisváros hangulatos utcáival és a Dunakanyar egyedülálló természeti környezetével sok látnivalót kínál, de a hotelből a főváros is gyorsan elérhető. Igény esetén transzfert is biztosítanak a Liszt Ferenc repülőtérre.

Wellness

A hangulatos szentendrei szálloda wellness részlege felüdülést és kikapcsolódást kínál a vendégeknek, szauna, pezsgőfürdő és szolárium is van, ráadásul mindehhez még lélegzetelállító folyóparti panoráma is társul. Szentendre és a környék kerékpározásra, kirándulásra csábít, emellett az aktív pihenést kedvelők a szálloda egyedülálló minőségű műfüves teniszpályáját is használhatják.

Szobák

A Waterfront Hotel főépületében 20 szoba várja a vendégeket, ezek mindegyike pótágyazható. A szállodának vannak különleges tölgyfaborítású, úgynevezett retro szobái, amik egy letűnt kor hangulatát hozzák vissza, de nem nélkülözik a mai idők komfortját. A kerti épületben vannak a családi lakosztályok, ahol gyerekkel érkezők vagy baráti társaságok találják meg kényelmüket. A szálloda összes szobája légkondicionált.

Rendezvények

A szentendrei hotel rendelkezik egy maximum 120 főt befogadni képes konferenciateremmel, de a kisebb létszámú, 20-25 fős rendezvényekhez is megfelelő feltételeket tudnak biztosítani.

Rendezvény ajánlatkérés

Hasonló szállások