Gróf Degenfeld Kastélyszálló

****
Tarcal
Gróf Degenfeld Kastélyszálló**** TarcalGróf Degenfeld Kastélyszálló**** TarcalGróf Degenfeld Kastélyszálló**** TarcalGróf Degenfeld Kastélyszálló**** TarcalGróf Degenfeld Kastélyszálló**** TarcalGróf Degenfeld Kastélyszálló**** TarcalGróf Degenfeld Kastélyszálló**** TarcalGróf Degenfeld Kastélyszálló**** TarcalGróf Degenfeld Kastélyszálló**** TarcalGróf Degenfeld Kastélyszálló**** TarcalGróf Degenfeld Kastélyszálló**** TarcalGróf Degenfeld Kastélyszálló**** Tarcal

Ajánlatkérés
Kedvencekhez ad
Akciófigyelő
Nyomtatás

A Kastélyszálló vendégeinek Tokaj és környéke számos látnivalót és programlehetőséget kínál, a megfelelő lehetőségek megtalálásában a szálloda alkalmazottai készséggel segítenek.

A német-magyar származású Degenfeld grófi család leszármazottai 1994-ben döntöttek úgy, hogy újjáélesztik családi szőlőbirtokukat a Tokaj melletti Tarcalon. Először egy modern borászatot építettek fel, majd jóvoltukból 2003-ban az egykori vincellérképző iskola átalakításával megszületett a négycsillagos Gróf Degenfeld Kastélyszálló.

Szolgáltatások

A szállónak van egy fűthető nyitott úszómedencéje, szaunája, fitneszterme és nemzetközi színvonalú teniszpályája, ami éjszakai megvilágítással rendelkezik. Ezen kívül az étterem, a pinceborozó vagy a különleges hangulatú könyvtárterem gondoskodik a szállóvendégek kikapcsolódásáról és szórakoztatásáról.

Szobák

A tarcali Gróf Degenfeld hotel épülete csodálatos természeti környezetben, a Terézia kert közepén áll. Az épület első és második emeletén lévő húsz szoba és egy lakosztály a régi idők hangulatát a jelen kényelmével ötvözi. A szobákat empire stílusú bútorokkal rendezték be, emellett minibár, műholdas televízió, telefon és internet csatlakozás szolgálja a vendégek kényelmét. Az épületben található antik bútorok, a régi festmények, a velencei csillárok káprázatos 19. századi hangulatot idéznek.

Rendezvények

A kastélyszálló légkondicionált, kiváló technikai felszereltséggel bíró konferenciaterme 25 főig ideális helyszín lehet megbeszélések, konferenciák számára.

Rendezvény ajánlatkérés