Tokaj Hotel

***
Tokaj
Tokaj Hotel*** TokajTokaj Hotel*** TokajTokaj Hotel*** TokajTokaj Hotel*** TokajTokaj Hotel*** TokajTokaj Hotel*** TokajTokaj Hotel*** TokajTokaj Hotel*** TokajTokaj Hotel*** TokajTokaj Hotel*** TokajTokaj Hotel*** TokajTokaj Hotel*** Tokaj

Ajánlatkérés
Kedvencekhez ad
Akciófigyelő
Nyomtatás

A Bodrog és a Tisza találkozásánál, a Világörökség részévé nyilvánított Tokaj város festői részén, a Tokaji-hegy lábánál várja vendégeit a háromcsillagos Tokaj Hotel.

A hotel elhelyezkedésének köszönhetően a teraszos étteremből csodás kilátás nyílik a tájra. A hotel néhány száz méterre található Tokaj főterétől, ahol az év minden szakában változatos programok és kulturális események zajlanak. A szálloda étterme magyaros ételeket és élő cigányzenét kínál.

Szobák

A Tokaj Hotel 30 kétágyas, erkélyes szobában, valamint a 12 kétágyas, tetőtéri szobában kínál elhelyezést vendégei számára. A szobák fürdőszobásak, televízió, valamint esetenként erkély is tartozik hozzájuk. A kényelmesebb közlekedést a hotel emeletei között lift biztosítja emellett a hallon keresztül az étterem közvetlenül is megközelíthető.

Hasonló szállások

  • Hotel Kelep*** Tokaj 2012 júliusában nyitotta meg kapuit a tokaji Hotel Kelep. A szálloda névadója …