Villa Medici Hotel

****
Veszprém
Villa Medici Hotel**** VeszprémVilla Medici Hotel**** VeszprémVilla Medici Hotel**** VeszprémVilla Medici Hotel**** VeszprémVilla Medici Hotel**** VeszprémVilla Medici Hotel**** VeszprémVilla Medici Hotel**** VeszprémVilla Medici Hotel**** VeszprémVilla Medici Hotel**** VeszprémVilla Medici Hotel**** VeszprémVilla Medici Hotel**** VeszprémVilla Medici Hotel**** VeszprémVilla Medici Hotel**** VeszprémVilla Medici Hotel**** Veszprém

Ajánlatkérés
Kedvencekhez ad
Akciófigyelő
Nyomtatás

Festői hangulatú, zöld környezetben, a Betekints völgyben, mégis központi helyen várja vendégeit Veszprémben a négycsillagos Villa Medici Hotel.

A családias hangulatú szállodát a veszprémi dombok és az ott található számos történelmi műemlék övezi. A Villa Medici nemcsak exkluzív szálláshely, de étterme Európa szerte is híres. Az elmúlt évek során ötször választották Magyarország legjobb tíz étterme közé és egyike a „Magyar Vendéglátás Csillagai”-nak.

Wellness

A veszprémi szálloda wellness oázisa pazarul berendezett, minden a vendégek maximális kikapcsolódását és feltöltődését szolgálja.

  • jacuzzi
  • szauna
  • fény- és aromaterápiás gőzkabin
  • jégkásás taposómedence
  • szolárium
  • relaxációs részleg
  • vinoterápiás és más masszázsok

Szobák

A Villa Medici Hotel 20 standard, 4 superior kategóriájú szobában és 2 apartmanban kínál négycsillagos színvonalú elhelyezést. A szobák mindegyike zuhanykabinos, légkondicionált, telefonnal, televízióval, minibárral felszerelt és internet (WiFi és kábel) elérhetőséggel is rendelkezik.

A superior kategóriájú szobák nemcsak nagyobb alapterületűek, de erkélyük is van, ahonnan csodálatos kilátás nyílik.

A lakosztályok külön légterű hálóból és nappaliból állnak, maximum 4 fő elhelyezésére alkalmasak.

Rendezvények

A veszprémi hotel szekcionálható, légkondicionált, exkluzív rendezvénytermei akár 100-150 fős üzleti események, találkozók, konferenciák megtartására is alkalmasak, de ideális helyszínt nyújtanak akár esküvőhöz is.

Rendezvény ajánlatkérés

Hasonló szállások