Patak Park Hotel

Visegrád
Patak Park Hotel VisegrádPatak Park Hotel VisegrádPatak Park Hotel VisegrádPatak Park Hotel VisegrádPatak Park Hotel VisegrádPatak Park Hotel VisegrádPatak Park Hotel VisegrádPatak Park Hotel VisegrádPatak Park Hotel VisegrádPatak Park Hotel VisegrádPatak Park Hotel VisegrádPatak Park Hotel Visegrád

Ajánlatkérés
Kedvencekhez ad
Akciófigyelő
Nyomtatás

A visegrádi szálloda a Dunakanyar legszebb részén, az erdővel borított Apátkúti patak partján található és egyedülálló panorámával rendelkezik. Friss erdei levegővel, kellemes hangulattal, valamint feledhetetlen programlehetőségekkel várja a vendégeket.

Szolgáltatások

A szálloda erdei panorámás, világos étterme és hangulatos borospincéje széles választékkal, magyaros ízekkel, bőséges adagokkal áll a vendégek rendelkezésére. Nyáron a patak partján kialakított fedett terasz nyújt menedéket a hőség elől betérő kirándulóknak, télen pedig az üvegfalakkal téliesített belső teraszról lehet megcsodálni a havas erdei táj szépségét.

Wellness

A páratlan erdei panorámával rendelkező erdei wellness teraszon kellemesen pezsgő, meleg vizű jacuzzi, finn szauna és infrakabin szolgálja a vendégek felfrissülését.

Szobák

A szálloda kétszintes épületében 30 igényesen felszerelt, szolid eleganciával berendezett szoba áll a vendégek rendelkezésére. A szállodában standard és superior szobák találhatók, illetve van akadálymentesített, egybenyitható, illetve lakosztályként kialakított, családok számára alkalmas szoba is. A szobák nemdohányzóak és igényesen felszereltek, az ablakból az erdő, a hegyoldal vagy a patak panorámája látható.

Hasonló szállások