Zenit Hotel Vendégház

***
Vonyarcvashegy
Zenit Hotel Vendégház*** VonyarcvashegyZenit Hotel Vendégház*** VonyarcvashegyZenit Hotel Vendégház*** VonyarcvashegyZenit Hotel Vendégház*** VonyarcvashegyZenit Hotel Vendégház*** VonyarcvashegyZenit Hotel Vendégház*** VonyarcvashegyZenit Hotel Vendégház*** VonyarcvashegyZenit Hotel Vendégház*** VonyarcvashegyZenit Hotel Vendégház*** VonyarcvashegyZenit Hotel Vendégház*** VonyarcvashegyZenit Hotel Vendégház*** VonyarcvashegyZenit Hotel Vendégház*** VonyarcvashegyZenit Hotel Vendégház*** VonyarcvashegyZenit Hotel Vendégház*** VonyarcvashegyZenit Hotel Vendégház*** VonyarcvashegyZenit Hotel Vendégház*** Vonyarcvashegy

Ajánlatkérés
Kedvencekhez ad
Akciófigyelő
Nyomtatás

Egyszerűen berendezett, kényelmes szobákkal, magyaros ízekkel és zamatos balatoni borokkal várja vendégeit Vonyarcvashegyen a Zenit Hotel Vendégház (korábbi Helikon Taverna Wellness Hotel).

A Balaton északi partján, szőlőtőkék és erdők szomszédságában álló szálláshely elhelyezkedése nagyon kedvező, hiszen Vonyarcvashegy üzletei, a gyenesdiási vasútállomás vagy a történelmi látnivalókban és kulturális programokban gazdag Keszthely egyaránt közel van.

Szolgáltatások

A szállodához tartozó Helikon Taverna étterem helyén már a 18. században is borozó állt, amit a keszthelyi Helikon alapítója, gróf Festetics György vásárolt meg és alakított át présházzá. A Helikon Taverna és a hozzá tartozó Festetics Pince évszázados építészeti hagyományokat őriz. Az ide betérők a balatoni borvidék legfinomabb borai közül választhatnak. A hely értékét emeli, és a hangulatot fokozza, hogy a pincében az eredeti, muzeális értéket képviselő bútorok fogadják a vendégeket.

Wellness

A Zenit Hotel Vendégházat zárt, fűtött folyosó köti össze a négycsillagos Hotel Zenit Balatonnal, mely 600 m2-es, balatoni panorámás wellness részleggel gondoskodik a vendégek maximális feltöltődéséről és kikapcsolódásáról.

  • úszómedence
  • gyermekmedence
  • jacuzzi
  • finn szauna
  • infra-, fény-, és aromakabin
  • masszázsok
  • vinoterápiás kezelések

Szobák

A vonyarcvashegyi Hotel Zenit Vendégház 11 kétágyas, zuhanyzós, kényelmesen berendezett szobával, valamint 2 apartmannal gondoskodik a vendégek elhelyezéséről. A szobákhoz internet csatlakozási lehetőség is tartozik, valamin a nyári időszakban az éjszakai légkondicionálás is megoldott.

Rendezvények

A balatoni szálloda konferenciaterme akár 130 fős rendezvényekhez is ideális helyszínt biztosít, illetve a terem szekcionálható, így 40-50 fős rendezvények, meetingek otthona is lehet.

Rendezvény ajánlatkérés

Hasonló szállások