Astoria Hotel

***
Balatonfüred
Astoria Hotel*** BalatonfüredAstoria Hotel*** BalatonfüredAstoria Hotel*** BalatonfüredAstoria Hotel*** BalatonfüredAstoria Hotel*** BalatonfüredAstoria Hotel*** BalatonfüredAstoria Hotel*** BalatonfüredAstoria Hotel*** BalatonfüredAstoria Hotel*** BalatonfüredAstoria Hotel*** BalatonfüredAstoria Hotel*** BalatonfüredAstoria Hotel*** BalatonfüredAstoria Hotel*** BalatonfüredAstoria Hotel*** BalatonfüredAstoria Hotel*** BalatonfüredAstoria Hotel*** Balatonfüred

Ajánlatkérés
Kedvencekhez ad
Akciófigyelő
Nyomtatás

A 2004-ben felújított háromszintes Astoria Hotel Balatonfüred egyik legpatinásabb épülete. A reformkori városrész szívében, a Balaton parttól 150 méterre található. A szálloda épületét 1868-ban építette a Dőry család romantikus stílusban, nyaralónak.

Szobák

A szállodában 17 szoba áll a vendégek rendelkezésére, amely 43 fő együttes elhelyezését teszi lehetővé. A standard két- és háromágyas szobák mellett a hotelben egy kétfős és egy négyfős lakosztály is található. A szobák alapfelszereltségéhez tartozik a televízió, minibár, ingyenes Internet csatlakozás, fürdőszobai bekészítés, hajszárító.

Rendezvények

A balatonfüredi szálló műemlék épülete hangulatos, elegáns megjelenésének köszönhetően alkalmas esküvők, családi rendezvények, kisebb konferenciák, meetingek és csapatépítő tréningek megtartására is.

Rendezvény ajánlatkérés

Hasonló szállások