Hotel Margaréta

***
Balatonfüred
Hotel Margaréta*** BalatonfüredHotel Margaréta*** BalatonfüredHotel Margaréta*** BalatonfüredHotel Margaréta*** BalatonfüredHotel Margaréta*** BalatonfüredHotel Margaréta*** BalatonfüredHotel Margaréta*** BalatonfüredHotel Margaréta*** BalatonfüredHotel Margaréta*** BalatonfüredHotel Margaréta*** BalatonfüredHotel Margaréta*** BalatonfüredHotel Margaréta*** BalatonfüredHotel Margaréta*** BalatonfüredHotel Margaréta*** BalatonfüredHotel Margaréta*** BalatonfüredHotel Margaréta*** BalatonfüredHotel Margaréta*** BalatonfüredHotel Margaréta*** BalatonfüredHotel Margaréta*** BalatonfüredHotel Margaréta*** BalatonfüredHotel Margaréta*** BalatonfüredHotel Margaréta*** BalatonfüredHotel Margaréta*** BalatonfüredHotel Margaréta*** BalatonfüredHotel Margaréta*** BalatonfüredHotel Margaréta*** BalatonfüredHotel Margaréta*** BalatonfüredHotel Margaréta*** BalatonfüredHotel Margaréta*** BalatonfüredHotel Margaréta*** BalatonfüredHotel Margaréta*** BalatonfüredHotel Margaréta*** BalatonfüredHotel Margaréta*** BalatonfüredHotel Margaréta*** BalatonfüredHotel Margaréta*** Balatonfüred

Ajánlatkérés
Kedvencekhez ad
Akciófigyelő
Nyomtatás

Balatonfüred zöldövezetében, frekventált helyen várja vendégeit a felújított háromcsillagos Hotel Margaréta. A szálláshely közel egyhektáros, zárt parkja nemcsak biztonságos parkolóhelyet, hanem sportolásra, napozásra alkalmas területet is kínál a vendégeknek.

Wellness

A beltéri wellness részleg hangulatos kialakítása, ízlésvilága, szolgáltatások széles skálája egész évben biztosítja a garantált pihenést. A szállóvendégek ingyenesen használhatják a wellness részleg szolgáltatásait: két pezsgőmedence, gyermekmedence, finn, bio és infraszaunát, trópusi élményzuhanyt, dézsazuhanyt, jégoltárt, a csendes pihenő szobát, a só-, aroma- és fényterápiás szobát, valamint a napozó teraszt és a szezonálisan üzemelő kerti medencét.

Szolgáltatások

A balatonfüredi szálloda parkjában nyáron kerti medence nyújt felfrissülést, a gyerekek pedig a biztonságos játszótéren szórakozhatnak és kerékpárkölcsönzésre is van lehetőség. A hely kerti partik, családi események megtartására is alkalmas, a rossz idő ellen a rendezvénysátor nyújt védelmet.

Szobák

A Margaréta Hotel 50 kétágyas szobában és egy apartmanban nyújt kényelmes elhelyezést a vendégek számára. A szobák pótágyazhatóak, mindegyikük erkélyes, zuhanyzós fürdőszoba, valamint hűtőszekrény és televízió is tartozik hozzájuk.

Rendezvények

A balatonfüredi Hotel Margaréta két 30 fős és egy 20 fő befogadására alkalmas, légkondicionált konferenciatermet kínál, ami ideális helyszín a kisebb céges rendezvények, tárgyalások megtartására.

Rendezvény ajánlatkérés

Hasonló szállások