Hotel Park

***
Balatonfüred
Hotel Park*** BalatonfüredHotel Park*** BalatonfüredHotel Park*** BalatonfüredHotel Park*** BalatonfüredHotel Park*** BalatonfüredHotel Park*** BalatonfüredHotel Park*** BalatonfüredHotel Park*** BalatonfüredHotel Park*** BalatonfüredHotel Park*** BalatonfüredHotel Park*** BalatonfüredHotel Park*** BalatonfüredHotel Park*** Balatonfüred

Ajánlatkérés
Kedvencekhez ad
Akciófigyelő
Nyomtatás

Balatonfüred reformkori városrészében, közel a Balaton parthoz várja vendégeit a háromcsillagos Hotel Park.

A modern kor kényelmével berendezett szálloda egyúttal a régi korok fürdőkultúrájának hangulatát is tükrözi. Nyugalmat sugárzó, ősfákkal beültetett parkja ideális hely a pihenni vágyó vendégeknek.

Szolgáltatások

A balatonfüredi hotel udvarán medence és játszótér kapott helyet, de lehetőség van asztaliteniszezni és tollaslabdázni is. A szálloda közelében van a kikötő, ahonnan hajókirándulásra lehet menni, illetve kis vonatos városnéző túrán is részt lehet venni. A hotel környékén számos sportolási és szórakozási lehetőség gondoskodik a vendégek kikapcsolódásáról.

Szobák

A balatonfüredi Park Hotel 21 igényesen felújított szobában nyújt elhelyezést a vendégek számára. A szálloda különlegessége, hogy a balatoni fürdőstílus szellemében 2 családi szobát az 1920-as éveket megidéző korhű bútorokkal rendeztek be.

Az első emeleti kétágyas szobáik normál méretben vagy a parkra néző tágasabb, pótágyazható formában foglalhatók. A tetőtéri szobák kisebbek, néhány a regényekből ismert manzárdszobák romantikus hangulatát idézi. A családokat, nagyobb társaságokat lakosztályokban tudják elhelyezni.

A szobákhoz kádas vagy zuhanyzós fürdőszoba csatlakozik, a televízió, a széf, a WiFi internetelérés is a felszereltség része.

Hasonló szállások