Park Hotel

**
Balatonlelle
Park Hotel** BalatonlellePark Hotel** BalatonlellePark Hotel** BalatonlellePark Hotel** BalatonlellePark Hotel** BalatonlellePark Hotel** BalatonlellePark Hotel** BalatonlellePark Hotel** BalatonlellePark Hotel** BalatonlellePark Hotel** BalatonlellePark Hotel** BalatonlellePark Hotel** BalatonlellePark Hotel** BalatonlellePark Hotel** BalatonlellePark Hotel** Balatonlelle

Ajánlatkérés

 

OTP, MKB, K&H

Kedvencekhez ad
Akciófigyelő
Nyomtatás

A Park Hotel a Balaton déli partjának közepén Balatonlellén, az egyik legkedveltebb üdülőhelyen található. Az üdülőváros dinamikusan fejlődő, évről-évre megújuló nyaralóhely. A szálloda Balaton parti övezetben, a vasútállomástól nyugatra kb. 800 méter távolságra fekszik. A gondosan ápolt, árnyas parkban helyezkedik el a főépület, amely kényelmes szobáival illetve 2-3 szobás apartmanjaival, júniustól augusztus végéig várja az üdülni vágyókat. A főépületben található a 250 fő befogadására alkalmas étterem, a recepció és egy drinkbár.

A Park Hotel üdülőszálló 3 emeletes főépületében 84 db fürdőszobás szobával és 8 db 2-3 helyiséges családi apartmannal várjuk vendégeinket. Az egyhelyiséges szobákban 2 normál ágy található. Ezek a szobák 1 vagy 2 gyermek pótággyal (160cm) pótágyazhatóak. Az emeleti szobák erkélyesek, kertre nézőek.

A hotel parkjában a 3 db apartmanház összesen 15 db külön bejáratú, saját teraszos, konyha nélküli, 1-2 helyiséges, külön ágyas vagy összetolt ágyas apartmannal rendelkezik. A férőhelyek száma apartmanonként 2-6 fő.

A hotel közvetlenül a Balaton partján, 4 hektáros árnyas ősparkban helyezkedik el. A parkban található egy játszótér, homokozóval, hintákkal, csúszdákkal, továbbá egy bográcsozó és kerti grillező.

Hasonló szállások