Hotel Sirály

**
Balatonlelle
Hotel Sirály** BalatonlelleHotel Sirály** BalatonlelleHotel Sirály** BalatonlelleHotel Sirály** BalatonlelleHotel Sirály** BalatonlelleHotel Sirály** BalatonlelleHotel Sirály** BalatonlelleHotel Sirály** BalatonlelleHotel Sirály** BalatonlelleHotel Sirály** BalatonlelleHotel Sirály** Balatonlelle

Ajánlatkérés
Kedvencekhez ad
Akciófigyelő
Nyomtatás

A Balaton déli partján, kellemes nyaralóövezetben, alig 50 méterre a vízparttól várja vendégeit a kétcsillagos Hotel Sirály Balatonlellén. A közelben számos étterem és szórakozóhely kínál programot, emellett a vízi sportok szerelmesei is megtalálják számításukat.

Szolgáltatások

A balatoni szálloda mellett strand és teniszpálya is található, az ősfás kert grillezési lehetőséget és játszóteret kínál. Az autóval érkező vendégek a saját parkolóban ingyen parkolhatnak. Az étteremben büféreggeli igényelhető.

Szobák

A Hotel Sirály 22 szobában, valamint 4 apartmanban biztosít elhelyezést vendégeinek. A szobák kétágyasak és pótágyazhatóak, az apartmanok négyszemélyesek. A fürdőszobában zuhanykabin van, a televízió és a WiFi a felszereltség része.

Hasonló szállások