Napfény Hotel

***
Balatonlelle
Napfény Hotel*** BalatonlelleNapfény Hotel*** BalatonlelleNapfény Hotel*** BalatonlelleNapfény Hotel*** BalatonlelleNapfény Hotel*** BalatonlelleNapfény Hotel*** BalatonlelleNapfény Hotel*** BalatonlelleNapfény Hotel*** Balatonlelle

Ajánlatkérés
Kedvencekhez ad
Akciófigyelő
Nyomtatás

A Balaton déli partján, zöld környezetben, közvetlenül a vízparton várja vendégeit a kétcsillagos Napfény Hotel Balatonlellén. A szezonálisan nyitva tartó hotelhez hatalmas park tartozik játszótérrel és grillezési lehetőség is van.

Szobák

A balatonlellei Hotel Napfény hatemeletes épülete összesen 90 erkélyes classic és standard szobában kínál elhelyezést vendégeinek, melyekhez ingyenes WiFi hozzáférés is tartozik.

Classic kétágyas szoba

Felújított, 16 m2 alapterületű, pótágyazható szoba, franciaággyal vagy két különálló ággyal berendezve. A szobához zuhanyzós fürdőszoba tartozik és TV is van benne.

Classic Plus szoba

Tágas, felújított, 22 m2 alapterületű, franciaággyal, pótággyá alakítható kétszemélyes kanapéval, dohányzóasztallal, televízióval és hűtőszekrénnyel berendezett szoba. A fürdőszobában zuhanyzó vagy kád van.

Hasonló szállások