Harmónia Üdülőház

Balatonszepezd
Harmónia Üdülőház BalatonszepezdHarmónia Üdülőház BalatonszepezdHarmónia Üdülőház BalatonszepezdHarmónia Üdülőház BalatonszepezdHarmónia Üdülőház BalatonszepezdHarmónia Üdülőház BalatonszepezdHarmónia Üdülőház Balatonszepezd

Ajánlatkérés
Kedvencekhez ad
Akciófigyelő
Nyomtatás

A Balaton északi partján, a Révfülöphöz közeli Balatonszepezden, csodálatos környezetben fogadja vendégeit a Harmónia Üdülőház.

A balatoni szálláshely jól megközelíthető, a vasútállomás és a buszmegálló is csak párpercnyi távolságra van. Az üdülőház családok, iskolák, gyermek- és ifjúsági egyesületek vagy baráti társaságok fogadására is tökéletesen felkészült.

A balatoni fürdőhely számos vízparti programlehetőséget kínál, a szállás közelében futó kerékpárút pedig kirándulásra csábít. A Balaton-felvidéki Nemzeti Park számos kirándulási lehetőséget tartogat, a közeli Balatonfüred, Tapolca vagy Keszthely izgalmas látnivalókat kínál.

Szolgáltatások

A szálláshely kertjében sátorhely, tűzrakóhely és homokozó is van, és a kerékpárok elhelyezése sem jelent gondot.

Apartmanok

A balatonszepezdi Harmónia Üdülőházban 8 db 4 ágyas és 2 db 3 ágyas apartman található. A lélegzetelállító balatoni panorámával rendelkező, különálló apartmanokhoz teakonyha, hűtő, zuhanyzó, wc, tv és terasz is tartozik.