Téli sztárparádé a szállodákban


Közzétéve:
 

Az év vége hagyományosan családi ünnep, a rokonlátogatás, a barátokkal való találkozás időszaka. Ugyanakkor sok munkahelyen ilyenkor van a legnagyobb hajtás, amit még megfejel a karácsonyi ajándékok beszerzése körüli hajcihő is. Ezért is döntenek évről évre egyre többen úgy, hogy bejglisütés helyett inkább egy wellness szállodában pihenik ki a fáradalmakat és készülnek fel az új év kihívásaira.

Sok szállodának van karácsonyi és/vagy szilveszteri ajánlata, ezeket nem árt jó előre lefoglalni, mert a helyek gyorsan elfogyhatnak. A wellness hotelek általában kényeztető kezelésekkel, gyerekprogramokkal, gálavacsorával igyekeznek minél több vendéget magukhoz csábítani. Mai bejegyzésünkben azokból a téli ünnepi csomagajánlatokból válogattunk össze néhányat – a teljesség igénye nélkül –, ahol sztárvendégek fellépése teszi színesebbé a programkínálatot.

Hotel Karos Spa**** – Karácsonyi szünet

Hotel Karos Spa**** - Karácsonyi szünetIgényes gasztronómiai kínálattal és változatos programokkal készül az idei karácsonyra a zalakarosi Hotel Karos Spa. Az ellazulást és a pihentető üdülést a 4000 m2-en elterülő Harmónia Spa wellness részleg sokszínű szolgáltatásai garantálják: úszómedence, termálmedence, élménymedencék, jégbarlang, szaunasziget, kondicionáló- és fitneszterem, valamint gyermekjátszó is van. Az estékre minden este programokkal és neves előadókkal készülnek, a sztárvendég Kocsis Tibor, a tavalyi X-faktor győztese lesz.

Vital Hotel Nautis**** – Karácsonyi hangulat

Vital Hotel Nautis - Karácsonyi hangulatA Velencei-tó egyik legújabb wellness szállodája, a különleges hajó formájú, gárdonyi Vital Hotel Nautis gyermekprogramokkal, kényeztető kezelésekkel és Xantus Barbara musical műsorával várja vendégeit. December 20-án éjszakai fürdőzéssel és karácsonyi szauna szeánszokkal hangolnak a pihenésre. Másnap animátorok által vezetett gyermekprogramokkal veszi kezdetét a karácsonyi készülődés. Délután Xantus Barbara a gyerekeknek énekel musical részleteket. Este pedig a Jazztett együttessel kiegészülve karácsonyi örökzöldekkel és slágerekkel hozza ünnepi hangulatba a felnőtteket. A szentestét pezsgős ünnepi vacsorával lehet köszönteni, míg karácsony napjain szintén gyerekprogramok kötik le a kicsiket, míg a szülők a különböző wellness kezelésekkel kényeztethetik magukat: szaunák, élménymedencék, tepidárium, gőzkabin, valamint különféle kezelésekből lehet választani. December 28-án pedig bórkóstolóval egybekötött előszilveszteri bulival és gyermek diszkóval készülnek.

Hotel Azúr**** – Szilveszteri ajánlat

Hotel Azúr - Szilveszeri ajánlatA borongós tél közepén – hópelyhek és gyönyörű szilveszteri díszítés között – sztárfellépőkkel felforrósított, mediterrán bulival várja a vendégeket az év utolsó napjaiban a siófoki négycsillagos Hotel Azúr. A gálavacsora után éjféli büfé, tombola és tűzijáték gondoskodik a reggelig tartó jó hangulatról. A szilveszter estét Esze Jenő és zenekara kezdi napjaink örökzöld slágereivel. A többféle stílus között bizonyára mindenki megtalálja majd azt a műfajt, ami legközelebb áll a szívéhez. A gálavacsora alatt Korda György és Balázs Klári énekel. Éjfél után a Bon-Bon zenekar pörgős koncertje következik, majd folytatódik a mulatás Esze Jenővel és zenekarával.

Hunguest Hotel Damona**** – Szilveszteri csomag

Hunguest Hotel Damona - Szilveszteri csomagA 4 csillag superior kategóriájú zalakarosi Hunguest Hotel Damona szilveszteri ajánlatának csúcspontja 31-én a gálavacsora és egy fergeteges parti Antal Timivel, a 2012-es X-Faktor legeredményesebb énekesnőjével. Ezen kívül a vendégek a szálloda fürdőkomplexumában pihenhetik ki az év fáradalmait: sodrófolyosós úszó-, termál- és élménymedence, pezsgőfürdő, gyermekpancsoló, a fürdő területén finn szaunák, egyedülálló élményzuhanyok, gőzkabin, merülő medence, dézsazuhany és trópusi pihenőszoba gondoskodik a kikapcsolódásról. A szálloda emellett jógagyakorlattal, reggeli tornával, vízi tornával, gerinctornával, Nordic Walking lehetőséggel, valamint csoportos Pilates és aerobic órákkal is készül. A csomag tartalmaz még személyenként és éjszakánként 1 db fürdőbelépőt a zalakarosi Gránit Fürdőbe.

Hotel Európa Fit**** – Szilveszteri ünnepi ajánlat

Hotel Európa Fit - Szilveszteri ünnepi ajánlatA hévízi wellness szálló, a négycsillagos Hotel Európa Fit parádés zenés-táncos műsorokkal készül az év utolsó estéire. December 29-én operett- és musical válogatások, míg másnap Szekeres Adrien koncertje szórakoztatja a vendégeket. A fénypont a szilveszter esti gálavacsora all inclusive italfogyasztással. A szilveszteri buli sztárvendége Király Linda és Király Viktor lesz, emellett tűzijáték és jó zene gondoskodik az egész éjszaka tartó jó hangulatról. A szálloda az új évet ünnepi jazz koncerttel köszönti január 1-jén. A mozgalmas estéket a wellness részleg szolgáltatásai segítenek kipihenni, amit a vendégek korlátlanul használhatnak. Vadonatúj beltéri wellness medence, élményfürdő, gyógymedence, whirlpool, kültéri és beltéri uszoda, Acapulco családi élménymedence, finn szaunák, gőzfürdő, herbárium és frigidárium, gőzfürdő, trópusi élményzuhany, pihentető jóga- és relaxációs tér gondoskodik a felüdülésről.

Önnek van már programja Szilveszterre?

Hozzászólások

hozzászólás