Belföldi all-inclusive szállodák


Közzétéve:
 

Talán nem mindenki tudja, hogy az all-inclusive szolgáltatás Törökország, Egyiptom és Tunézia szállodáiból ered és magyarul azt jelenti: „minden benne foglaltatik”. Vagyis a szálláson és étkezésen kívül további szolgáltatások is. Az all-inclusive szolgáltatás elterjedésének eredetileg az volt az oka, hogy a szálloda nem a városközpont közelében állt vagy az adott országban a közbiztonság nem volt elég jó ahhoz, hogy a turisták étterembe menjenek, vásárolgassanak.

Jelenleg már magyarországi szállodákban is léteznek all-inclusive ajánlatok. Ezek mögött persze nem a fenti okok állnak; az itthoni hotelek az egyre erősebb piaci versenyben igyekeznek minél sokrétűbb szolgáltatásokkal minél több vendéget magukhoz csábítani. Mielőtt lefoglaljuk a szállást, érdemes tájékozódni, hogy mit tartalmaz egészen pontosan az all-inclusive ellátás, mert ennek értelmezése szállodánként eltérő.

Az mindenesetre elmondható, hogy az ilyen ajánlatokat azok tudják a legjobban kihasználni, akik nem városnézésre, kirándulásra készülnek, hanem idejük nagy részét a szállodában, pihenéssel szeretnék tölteni. Jó választás lehet még a kisgyerekes családok számára is, hiszen az ajánlatok sokszor gyermekbarát szolgáltatásokat és gyermekeknek szóló programokat is tartalmaznak.

Danubius Health Spa Resort Aqua**** Hévíz

Danubius Health Spa Resort Aqua - HévízA négycsillagos Danubius Health Spa Resort Aqua Hévíz első all-inclusive szolgáltatásokat nyújtó wellness- és gyógyszállodája. A Hévízi-tó közvetlen közelében található épülethez gyönyörű park tartozik, a magas színvonalú kiszolgálásra vágyó vendégek számára minden feltétel adott a gondtalan kikapcsolódáshoz.

A szállodának több all-inclusive ajánlata is van, ezek mindegyike teljes ellátást ígér: büféreggelit, kontinentális reggelit a későn ébredőknek, gyógyteákat és gyümölcsöt a gyógyászati hallban, könnyű és egészséges büféebédet, délutáni kávét-teát és finomságokat, valamint gazdag büfévacsorát. Ezen kívül ingyenes a minibárban az ásványvíz, napközben az alkoholmentes italok, a kávé, a tea és a fagylalt, valamint házi borokat és csapolt sört szolgálnak fel a vacsorához.

A hotel wellness részlegén élményfürdő, termálmedence, Kneipp-taposómedence, különféle szaunák, sókamra és wellness kezelések ingyenesen vehetők igénybe. Rendelkezésre áll a fitneszterem is különféle sportprogramokkal és a fürdőköpeny-használat is ingyenes. A családok a gyerekbarát szolgáltatásokat élvezhetik, a nyári hónapokban a kicsiknek foglalkozásokat is szerveznek.

A hotel klimatizált szobái megfelelnek a mai kor elvárásainak: franciaerkély, fürdőszoba, televízió, telefon, rádió, minibár, hajszárító, fürdőköpeny tartozik az alapfelszereltséghez. Vannak összenyitható, anti-allergén és mozgássérültek számára kialakított szobáik is.

Greenfield Hotel Golf & Spa**** Bükfürdő

Greenfield Hotel Golf & Spa - BükAz ország nyugati részén, a kiváló minőségű gyógyvízéről híres Bükfürdőn várja a vendégeket a négycsillag superior besorolású Greenfield Hotel Golf & Spa. A szállodát egy saját, 18 lyukú, championship golfpálya övezi. A golfpályán található hét kis tó a Vas megyei madárvilág 100 különböző fajának az otthona.

A Greenfield all-inclusive ellátás tartalmazza az elhelyezést az elegánsan berendezett, kétágyas Comfort View szobában. Ezen kívül gazdag választékú büféreggelit, alkoholmentes italok, kávé és tea korlátlan fogyasztását napközben, büféebédet, gyümölcsöt és süteményt délután, büfévacsorát csapolt sörrel és a ház kiválasztott minőségi borainak korlátlan fogyasztásával a vacsora alatt.

A wellness és spa központ 3500 négyzetméteren terül el és korlátlanul használható, a sport- és fitneszprogramokon való részvétel is ingyenes. A fűtött kültéri medence, 5 beltéri medence, szauna világ (2 finn szauna, török gőzfürdő, sókamra, herbárium, tepidárium, frigidárium, infravörös szauna), fény- és hangterápia, valamint fitnesz stúdió és aerobic terem is a vendégek kényeztetését szolgálja. A büki Hotel Greenfield romantikus környezetet kínál a sportolás és a wellness szerelmeseinek.

Hotel Marina*** Balatonfüred

Hotel Marina - BalatonfüredÁprilistól októberig, Balatonfüred egyik legszebb helyén, közvetlenül a vízparton egy parkban fogadja szállóvendégeit a háromcsillagos Hotel Marina. A népszerű szállodának hatalmas saját strandja van a Balaton partján, szobáiból a Balatonra és a Tihanyi Apátságra nyílik lélegzetelállító panoráma.

A vendégeket all-inclusive ellátás várja: egész nap finom falatokat és hűsítő italokat fogyaszthatnak korlátlanul, valamint a szauna, a strand és az uszoda is ingyenesen áll rendelkezésre.

A Marina Hotel szobáihoz fürdőszoba, televízió, hűtőszekrény, telefon tartozik. A gyermekes családok számára ideális Lido lakosztályokban két szoba, fürdőszoba, extra toalett, televízió, telefon, hűtőszekrény és erkély található. A kisgyermekes családok apartmanjai egy külön épületszárnyban kaptak helyet, a gyerekeket játszószoba, játszótér és animációs programok várják, a strandon van gyereklagúna is. Az aktív pihenés kedvelőinek számtalan sportolási lehetőség áll rendelkezésére.

Ön járt már valamelyik belföldi all-inclusve szállodában?

Hozzászólások

hozzászólás