All Central Hostel

Budapest
All Central Hostel BudapestAll Central Hostel BudapestAll Central Hostel BudapestAll Central Hostel BudapestAll Central Hostel BudapestAll Central Hostel BudapestAll Central Hostel BudapestAll Central Hostel BudapestAll Central Hostel BudapestAll Central Hostel BudapestAll Central Hostel BudapestAll Central Hostel BudapestAll Central Hostel Budapest

Ajánlatkérés
Kedvencekhez ad
Akciófigyelő
Nyomtatás

Budapest központjában a Deák Ferenc tér mellett, Budapest két népszerű bevásárló utcája, a Fashion street és a Váci utca kereszteződésében található a hostel. A legjobb bárok és klubok csak néhány lépésnyire találhatók.

Szolgáltatások

A budapesti szálláshely egész évben nyitva tart. A recepció a nap 24 órájában nyújt segítséget. Közös társalgó és konyha található az épületben, ahol a vezeték nélküli internetet ingyenesen lehet használni.

Szobák

Az All Central Hostel ifjúsági szállás összesen 180 fő befogadására képes. A különböző méretű, 4-6-8 ágyas szobák mindegyike légkondicionált. Minden emeleten elkülönített, zuhanyzós női-férfi fürdőszobák állnak a vendégek rendelkezésére. A kétágyas szobák saját zuhanyzós fürdőszobával rendelkeznek.

Hasonló szállások